NaslovnicaVijestiSTIŽE NOVO POJAČANJE: Paris Saint-Germain ponudio 70 miliona eura za zvijezdu Juventusa!

STIŽE NOVO POJAČANJE: Paris Saint-Germain ponudio 70 miliona eura za zvijezdu Juventusa!

Prema pisanju talijanskih medija, Paris Saint-Germain je poslao ponudu Juventusu za jednog od najboljih veznjaka na svijetu, a riječ je o Miralemu Pjaniću.

PSG želi Miralema Pjanića

Naime, Corriere dello Sport izvještava kako je na adresu ‘Stare dame’ stigla ponuda od 70 miliona eura, ali to po svemu sudeći neće biti dovoljno, s obzirom da čelnici Juvea navodno traže čak 90 miliona eura za reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Špekulacije o mogućem odlasku 29-godišnjaka iz Torina pojavile su se prije nekoliko tjedana, kada je interes za njega počeo pokazivati Real Madrid na zahtjev Zinedinea Zidanea. Corriere dello Sport također izvještava kako u Juventusu već razmišljaju o dovođenju zamjene, a prvi pick im je navodno njihov bivši veznjak Paul Pogba.

Miralem je u Juventus stigao u ljeto 2016. godine iz Rome za 32 miliona eura, a od tada je u dresu Bianconera odigrao ukupno 132 utakmice u svim takmičenjima, te postigao 19 golova i podijelio 36 asistencija. U tri godine osvojio je ukupno šest trofeja, uključujući tri puta Seriju A, dva puta Kup, te jednom Superkup.

On se i prošlog ljeta povezivao sa odlaskom, a tada je dao zanimljivu izjavu. Naime, rekao je: “Čujem mnoge stvari koje nisu istina. Miran sam, pripremam se za novu sezonu, to je najvažnija stvar. Ono što sam učinio u dvije sezone u Juventusu je sjajno, i zadovoljan sam svojim nastupima.”

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!