NaslovnicaVijestiSTIŽE NOVO POJAČANJE U OBRANI: U narednih 48 sati Barcelona dovodi zvijezdu...

STIŽE NOVO POJAČANJE U OBRANI: U narednih 48 sati Barcelona dovodi zvijezdu iz Francuske!

Stiže novo pojačanje u obrani! U narednih 48 sati Barcelona dovodi zvijezdu iz Francuske! Barcelona je, kako se izvješćuje, objavila svoje planove za potpisivanje Jean-Claira Todiba ovog ljeta, a posao će biti završen u narednih 48 sati.

Stiže novo pojačanje

Kao što je ranije ovog mjeseca primijetio Evening Standard, katalonski divovi su sklopili dogovor sa Toulouseom o potpisivanju 19-godišnjaka na kraju sezone kada mu ugovor istekne.

Međutim, tinejdžer je bio van prve momčadi od studenog, jer nije pozvan na posljednjih 10 utakmica u Ligue 1, nakon što je prethodno ostvario 10 nastupa ove sezone.

Imajući to na umu, Mundo Deportivo izvješšćuje da će Barcelona ubrzati svoje planove da ga potpišu, te se nadaju da će postići dogovor u narednih 48 sati prije isteka transfernog roka kako bi ga dodali u svoju momčad ovog mjeseca uz malu naknadu.

To je razumna strategija ako je to točno, jer je u konačnici bolje da se aklimatizira i dogovori sa ostatkom ekipe u nadolazećim mjesecima, umjesto da sjedi na tribinama u Francuskoj, naizgled bez ikakvih šansi za redovno igranje s obzirom na njegovu budućnost.

Zauzvrat, ostaje da se vidi hoće li Barcelona uspjeti postići dogovor, a trener Ernesto Valverde nedvojbeno sada dobiva obrambeno pojačanje kako bi dodao kvalitetu i dubinu u svojoj zadnjoj liniji, na kratkoročnoj i dugoročnoj osnovi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!