NaslovnicaVijestiStiže ponuda od 20 milijuna funti: Fabregas na izlaznim vratima Stamford Bridgea

Stiže ponuda od 20 milijuna funti: Fabregas na izlaznim vratima Stamford Bridgea

Stiže ponuda od 20 milijuna funti za Cesc Fabregasa. Samo dvije godine života u Chelseaju i stvari su se brzo okrenule prema dolje za Cesc Fabregasa.

Stiže ponuda

Nakon nevjerojatne prve sezone u Chelseaju, Španjolac je bio jedna od najvećih žrtava prošlogodišnjeg debakla, a sada je na klupi pod vodstvom Antonio Contea. To je bio zaista velik pad.

Međutim, u proteklih godinu dana loša forma Fabregasa nije odbila najveće premierligaške rivale Chelseaja. Čini se da se veznjakovo sunce još neće ugasiti.

[su_euro_soccer_bonus]

Lipnja 2014. godine, Fabregas je napravio iznenađujući potez i prešao na Stamford Bridge za naknadu od 33 milijuna eura. S obzirom na njegovu formu u Arsenalu i umjereni uspjeh u Barceloni, ovaj potez je uvijek izgledao kao dobar.

Jose Mourinhovo kockanje se isplatilo u prvoj Fabregasovoj sezoni. 29-godišnjak je napravio 18 asistencija za Plavce, gdje su osvojili Premier ligu i Liga kup.

Ipak, Španjolac je ispaštao sljedeće sezone. Čak i pod vodstvom Guus Hiddinka u misiji spašavanja, veznjak je drastično pao u formi.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Čini se da mu ni Conte za to nikada nije istinski oprostio, niti je bio impresioniran u predsezoni koju su dijelili zajedno.

Međutim, Fabregas možda ima izlazni put po imenu Manchester City i ponovno spajanje sa Pep Guardiolom.

Iako Conte još uvijek nije opsežno odmakao Fabregasa iz tima, jasno je da nije vrijedan kao i ostali vezni igrači, što bi Guardiola mogao iskoristiti.

Prema The Sunu, građani su spremni napraviti ponudu od 20 milijuna funti za 29-godišnjaka u siječnju.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Leicester City se vraća u Premier ligu

0
Nogometaši Leicester Cityja su se vratili u Englesku Premier ligu nakon poraza svog konkurenta Leeds Uniteda u Londonu kod Queens Park Rangersa (0:4). Sa 94...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!