NaslovnicaVijestiSTIŽE PRVO POJAČANJE: Manchester City dovodi sjajnog veznjaka za 50 miliona eura!

STIŽE PRVO POJAČANJE: Manchester City dovodi sjajnog veznjaka za 50 miliona eura!

Prema pisanju engleskih medija, Manchester City je poslao ponudu u vrijednosti od 50 miliona eura za zvijezdu Sportinga Brunu Fernandesa.

Manchester City dovodi Brunu Fernandesa

Engleski portal Goal navodi kako su pregovori napredovali, iako portugalski velikan za svog dragulja zahtijeva čak 70 miliona eura. Ipak, u Cityju se nadaju kako će ponuda od 50 miliona eura i još dva dodatna igrača biti dovoljna za njegov dolazak.

Njegov agent je popularni Jorge Mendes, koji je u jako dobrim odnosima sa upravom ‘Građana’. 24-godišnjak ima fenomenalnu sezonu u Portugalu, gdje je na ukupno 50 utakmica postigao čak 31 gol i podijelio 17 asistencija, iako igra u veznom redu.

Pored toga, ima i 11 nastupa za reprezentaciju Portugala, a Bernardo Silva ga je nedavno pohvalio izjavivši: “Bruno je sjajan igrač. Igra fantastičnu sezonu u kojoj je postigao mnogo golova, podijelio mnogo asistencija, što nije normalno za igrača na toj poziciji. Ima nevjerovatne cifre i vidjet ćemo što će se dogoditi na kraju sezone. On je igrač koji može igrati bilo gdje na svijetu.”

Pep Guardiola u Manchester Cityju na raspolaganju ima brojne sjajne, tehnički potkovane igrače kao što su Ilkay Gundogan, Kevin De Bruyne, David Silva i Fernandinho, te nema sumnje kako bi uz Fernandesa njegov vezni red bio nezaustavljiv, ako to već sada nije.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!