NaslovnicaVijestiStiže prvo pojačanje Uniteda ove zime: Ole Gunnas Solskjaer ga plaća 59.5...

Stiže prvo pojačanje Uniteda ove zime: Ole Gunnas Solskjaer ga plaća 59.5 milijuna funti i bit će zamjena za Pogbu!

Očekuje se kako će Manchester United do idućeg tjedna dovršiti transfer veznjaka Ajaxa Donnyja van de Beeka.

Stiže prvo pojačanje

U izvješću ESPN-a jučer je nizozemski internacionalac bio povezan s Man Utdom, a čini se da su se od tada stvari prilično brzo pomjerale.

Najnovije ažuriranje Don Balona jest da United sada izgleda kao da je pobijedio Real Madrida i druge najbolje klubove u potpisu Van de Beeka u ugovoru vrijednom 59,5 milijuna funti.

Ovo bi mogao biti sjajan posao Crvenih Đavola, koji traže hitnu potrebu za dodavanjem više kvalitete svom veznom redu nakon teške sezone.

Paul Pogba je dosad bio ozlijeđen veći dio ove sezone, a Andreas Pereira i Fred nisu baš dobro izgledali u njegovoj odsutnosti.

To sigurno ostavlja prostora za nekoga poput Van de Beeka ako ga United može dovesti, a 22-godišnjak izgleda kao jedan od najboljih mladih igrača u Europi u posljednje vrijeme.

Don Balon dodaje kako se Real nadao da će ljeto potpisati Van de Beeka, a također je ciljao na potpisivanje Pogbe iz MUFC-a.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!