NaslovnicaVijestiSTIŽE ZAMJENA ZA LUKAKUA: Manchester United ponudio ugovor bivšem napadaču Tottenhama!

STIŽE ZAMJENA ZA LUKAKUA: Manchester United ponudio ugovor bivšem napadaču Tottenhama!

Kako su danas izvijestili brojni engleski i talijanski mediji, čelnici Manchester Uniteda odlučili su ponuditi ugovor bivšem napadaču Tottenham Hotspura Fernandu Llorenteu.

Manchester United ponudio ugovor Llorenteu

34-godišnjak je trenutno bez kluba nakon što je napustio Spurse ranije ovog ljeta nakon isteka ugovora sa londonskim klubom. S druge strane, ‘Crveni vragovi’ su u potrazi za novom opcijom u vrhu napada nakon odlaska Romelua Lukakua u Inter.

Prema pisanju novina Gazzetta dello Sport, United je održao pregovore sa Llorenteom, kojem je ponuđen dvogodišnji ugovor. Pored njih, interes za Španjolca također pokazuju i Napoli i Lazio.

Llorente je prošle sezone u dresu Tottenham Hotspura postigao osam golova, te igrao jednu od ključnih uloga na putu Spursa ka finalu Lige prvaka, gdje ih je porazio Liverpool. Trener Uniteda Ole Gunnar Solskjaer je odlučio kako će mu dva ključna igrača u napadu ove sezone biti Anthony Martial i Marcus Rashford, a s obzirom da će klub po svemu sudeći uskoro napustiti i Sanchez, nije mu preostalo drugih opcija kada je u pitanju pozicija napadača.

Njegov tim se trenutno nalazi na četvrtom mjestu u Premier ligi nakon dva odigrana kola u novoj sezoni. Nakon što su u prvom kolu uvjerljivo slavili protiv velikog rivala Chelseaja rezultatom 4-0, proteklog vikenda su uspjeli osvojiti samo bod na gostovanju kod Wolverhamptona.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!