NaslovnicaVijestiSTIŽE ZAMJENA ZA LUKAKUA: Manchester United postigao dogovor sa napadačem Juventusa!

STIŽE ZAMJENA ZA LUKAKUA: Manchester United postigao dogovor sa napadačem Juventusa!

Prema pisanju engleskih medija, napadač Juventusa Mario Mandžukić je na korak od potpisa za Manchester United nakon što je dogovorio osobne uvjete sa ‘Crvenim vragovima’.

Mandžukić odlazi u Manchester United

Već neko vrijeme kruže špekulacije kako je ‘Stara dama’ ponudila i Mandžukića i Dybalu u zamjenu za zvijezdu Uniteda Romelua Lukakua, a kako danas piše Mail Online, Mandžo je već pristao na trogodišnji ugovor vrijedan 120,000 funti tjedno sa engleskim velikanom.

U izvješću također piše kako su klubovi također blizu dogovora, a transfer bi navodno trebao iznositi oko 17 miliona eura. S druge strane, ranije ovog tjedna se pisalo kako je i Lukaku također postigao dogovor sa čelnicima Juventusa, dok još uvijek nije poznato što će se dogoditi sa Dybalom.

Sunday Times je izvijestio kako Argentinac traži znatno veću platu od one koju trenutno ima u Torinu. Riječ je o nešto više od 190,000 funti tjedno, dok njegovi predstavnici također traže proviziju od oko 10 miliona funti.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!