NaslovnicaVijestiSTIŽE ZVIJEZDA: AC Milan sprema ponudu od 120 miliona eura za jednog...

STIŽE ZVIJEZDA: AC Milan sprema ponudu od 120 miliona eura za jednog od najtalentiranijih veznjaka na svijetu!

Prema pisanju talijanskih medija, AC Milan se uključio u utrku za dovođenje zvijezde Lazija i reprezentativca Srbije Sergeja Milinković-Savića.

Milan želi Sergeja Milinković-Savića

Kako navodi Sportmediaset, nakon što su već doveli Mattiju Caldaru i Gonzala Higuaina, Rossoneri planiraju dovesti još jednu zvijezdu do kraja prelaznog roka, a to bi mogao biti upravo Sergej.

[su_bet365_100bonus]

Football Italia piše kako predsjednik Lazija za najveću zvijezdu svog kluba traži oko 120 miliona eura, ali to neće zaustaviti čelnike kluba sa San Sira da ga pokušaju dovesti, unatoč tome što ga želi i veliki rival Juventus, koji je financijski u mnogo boljoj situaciji.

Novine La Stampa su danas izvijestile kako bi ponuda Milana iznosila 40 miliona eura za jednogodišnju posudbu, uz opciju otkupa njegovog ugovora za dodatnih 80 miliona eura sljedećeg ljeta. Nakon što su Rossoneri prošlog ljeta potrošili dosta novca na nova pojačanja, zbog čega ih je UEFA kaznila za kršenje financijskog fair-playa, ali je ta odluka ubrzo poništena od strane Sportskog arbitražnog suda, i ovog ljeta su jako aktivni na transfer tržištu, te su već na pojačanja izdvojili oko 80 miliona eura.

[su_no1forfootball]

Milinković-Savić je prošle sezone pokazao da je jedan od najboljih veznjaka na svijetu i da je pred njim sjajna budućnost. Naime, u ukupno 48 nastupa u svim takmičenjima postigao je 14 golova i podijelio devet asistencija, te ne iznenađuje činjenica da Lazio traži čak 120 miliona eura za njega. Predsjednik Lazija Claudio Lotito prije par dana je rekao: “Nikad nisam stavio Milinković-Savića na prodaju. Kao i kod svega, procijenit će se ponude za njega. Nakon Juventusa, Intera i Milana, moj Lazio je jedan od najuspješnijih klubova u Italiji u smislu trofeja.”

Povodom mogućeg odlaska 23-godišnjaka oglasio se i trener Simone Inzaghi, koji je izjavio: “Postoji mnogo špekulacija o budućnosti Milinković-Savića. Pričao sam sa njim, želio se vratiti ranije u klub, ali sam mu dao još dva dana odmora. Svašta se može dogoditi.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!