NaslovnicaVijestiSTIŽU NOVA POJAČANJA: Solskjaer zatražio od uprave dolazak tri zvijezde!

STIŽU NOVA POJAČANJA: Solskjaer zatražio od uprave dolazak tri zvijezde!

Ole Gunnar Solskjaer se priprema za prvi ljetni prelazni rok na klupi Manchester Uniteda, i već je odredio tko su mu glavne mete. Norvežanin je nedavno i sam priznao kako želi nova pojačanja predstojećeg ljeta, a listu želja je sveo na tri igrača.

Solskjaer želi tri zvijezde

Kako navodi Evening Standard, prvi od njih je zvijezda Borussije Dortmund Jadon Sancho, a tu su također i veznjak Sportinga Bruno Fernandes, kao i centralni defanzivac Napolija Kalidou Koulibaly.

Čelnici Uniteda nisu ispoštovali zahtjeve Josea Mourinha prošlog ljeta, ali su spremni odriješiti kesu ovog ljeta na zahtjev Solskjaera, nakon što je tim ostvario sjajne rezultate pod njegovim vodstvom. Sancho igra sjajno ove sezone u dresu Borussije, te je jedan od najboljih krilnih igrača u Europi u ovom trenutku. Na ukupno 35 nastupa postigao je devet golova i podijelio čak 17 asistencija.

Bruno Fernandes također ima fenomenalnu sezonu, u kojoj je na 43 nastupa postigao 24 gola i podijelio 14 asistencija, dok se Kalidou Koulibaly jednim od najboljih centralnih defanzivaca na svijetu, te je ove sezone odigrao 37 utakmica i podijelio dvije asistencije u dresu Napolija.

Ipak, reprezentativac Senegala je nedavno negirao špekulacije kako planira napustiti klub iz Napulja, te je dodao kako želi još više napredovati. Rekao je: “Drago mi je što me prate mnogi klubovi. Ne znam da li sam jedan od najboljih defanzivaca na svijetu, ali uvijek pokušavam dati sve od sebe. Želim napredovati sa Napolijem, motiviran sam.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!