NaslovnicaVijestiŠto će PSG uraditi ovog tjedna kako bi spriječio Neymarov odlazak iz...

Što će PSG uraditi ovog tjedna kako bi spriječio Neymarov odlazak iz kluba nakon samo jedne sezone?

Što će PSG uraditi ovog tjedna kako bi spriječio Neymarov odlazak iz kluba nakon samo jedne sezone? PSG je prošlog ljeta zatresao cijeli nogometni svijet kada su platili 198 milijuna funti za Neymara, koji je time postao najskuplji igrač u povijesti nogometa.

Što će PSG

Bivši Barcelonin igrač je ove sezone bio izvanredan, registrirao je 28 golova i 16 asistencija u samo 30 utakmica na svim natjecanjima, ali stvari su se u posljednje vrijeme izmijenile.

Neymar je pretrpio ozbiljnu ozljedu stopala u PSG-ovoj pobjedi od 3-0 protiv Marseillea prošlog mjeseca i posljedično je propustio njihov poraz u drugoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Izbacivanje iz Lige prvaka u osmini finala je veliko razočarenje za Neymara, koji je operiran i propustit će ostatak sezone 2017/18.

Kao odgovor na izvješća o tome da bi to mogla biti njegova jedna i jedina sezona u Parizu, vlasnici kluba poduzimaju drastične akcije ovog tjedna glede njihovog najboljeg i najskupljeg igrača u povijesti.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Tijekom proteklog mjeseca, nekoliko izvješća je sugeriralo da Neymar nije sretan u PSG-u i da bi čak bio zainteresiran za transfer u Real Madrid ovog ljeta.

Zbog straha koji su imali o Neymarovoj budućnosti, čelnici ekipe iz Ligue 1 će poslati dva ključna dužnosnika u Brazil kako bi mogli održati razgovore sa 26-godišnjom zvijezdom.

Marca je izvijestila da će vlasnik kluba Nasser Al-Khelaifi i sportski redatelj Antero Henrique u idućim danima posjetiti Neymara, koji se trenutno oporavlja u svojoj domovini.

Uz provjeru njegovog tjelesnog stranja, Al-Khelaifi i Henrique žele saznati da li Brazilac namjerava odraditi cijeli ugovor koji je potpisao sa PSG-om – koji traje do 2022. godine.

[su_watch_live_football]

Budući da je Neymar dugoročno ozlijeđen, Pariz je pobijedio sve tri utakmice u domaćem prvenstvu, ali su izgubili od Madrida u natjecanju zbog kojeg je Neymar prvobitno doveden da pomogne PSG-u da ga osvoji.

Parižani će se sigurno natjecati u Ligi prvaka ponovo sljedeće sezone nakon što imaju 14 bodova prednosti, no vrlo je vjerojatno da će Unai Emery izgubiti svoj posao nakon završetka sezone.

Ono što se događa kada vlasnik Pariza ode u Brazil kako bi razgovarao sa Neymarom ostaje da se vidi, ali bilo bi zaista smiješno, ako ode nakon samo jedne sezone u glavnom gradu Francuske.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!