NaslovnicaVijestiŠto će se dogoditi s Dinamom u Europi ako večeras ne pobijedi...

Što će se dogoditi s Dinamom u Europi ako večeras ne pobijedi Ballkani?

Nogometaši Dinama nastoje četvrti put u posljednjih pet godina izboriti prolazak u europsko proljeće, ovaj put u Konferencijskoj ligi. Zadnju utakmicu grupne faze natjecanja hrvatski prvak odigrat će od 21 sat na stadionu u Maksimiru protiv kosovskog Ballkanija u 6. kolu skupine C, gdje se također natječu Viktoria Plzen i Astana.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prijenos utakmice emitirat će se na Arena Sport 1, a u prvom susretu ranije ove sezone, ekipa s Kosova pobijedila je s 2:0. Dinamo će danas pokušati izvući osvetu, no za osiguranje mjesta u europskom proljeću bit će mu dovoljan i jedan bod. Viktoriju ne može prestići, ali remijem bi ostao ispred Ballkanija. Pobjedom protiv Čeha i uz poraz Astane, Dinamo bi mogao doći do sedam bodova, s obzirom na prednost u međusobnom ogledu.

Jedini ishod koji bi izbacio Dinamo iz europskog natjecanja bio bi poraz. Podsjetimo, u slučaju da završe kao drugoplasirani, hrvatski prvak će se boriti s trećeplasiranim klubom iz skupina Europa lige u razigravanju, te će na taj način tražiti put do osmine finala natjecanja. Ždrijeb za tu fazu održat će se 18. prosinca, dok su utakmice planirane za 15. i 22. veljače.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!