NaslovnicaVijestiŠto će se dogoditi ako se sve Lige petice ponište kao što...

Što će se dogoditi ako se sve Lige petice ponište kao što se poništila Francuska?

Francuski nogometni savez je donio odluku da će se natjecanje u prvoj i drugoj ligi poništiti, a plasman svake ekipe će se odrediti prema trenutnim pozicijama na kojima su se klubovi našli.

sve lige Petice

PSG je ekipa koja je u trenutku prekidanja lige nakon što je izbila pandemija koronavirusa, imala 12 bodova prednosti u odnosu na Marseille, dok su također imali i utakmicu više. PSG-u će ovo biti treća uzastopna titula u Ligue 1.

Marseille se trenutno nalazi na drugoj poziciji, dok je Rennes na trećoj, tako da bi ova dva kluba mogla da se nađu u kvalifikacijama za Ligu prvaka sljedeće sezone. U Europskoj ligi će igrati četvrtoplasirana momčad, a to je u ovom trenutku Lille, dok će pobjednici kupova također ići u Europsku ligu.

>>>DA LI ĆE SE UOPŠTE NASTAVITI PRVENSTVO? 

S obzirom da je PSG finalist u oba i budući da se ta natjecanja sigurno neće odigrati, u kvalifikacije Europske lige bi mogli ići Lille, Reims i Nice.

Što će se dogoditi ostalim ligama ako donesu istu odluku kao i Francuska?

Izvor: bet365

Premier liga

U Premier ligi bi naslov prvaka nakon 30 godina osvojio Kloppov Liverpool, dok bi u Ligu prvaka išli Manchester City, Leicester i Chelsea. Manchester United bi se plasirao u Europsku ligu, zajedno sa Wolvesima. Bournemouth, Aston Villa i Norwich bi definitivno ispali iz lige, dok bi Leeds, WBA i Fulham ušli u Premier ligu.

sezona u Premier ligi

Izvor: bet365

La Liga

U La Ligi bi Barcelona osvojila titulu. Real Madrid, Sevilla i Real Sociedad bi osigurali mjesto u Ligi prvaka, dok bi u tom slučaju Getafe i Atletico Madrid igrali u Europskoj ligi. Leganes, Mallorca i Espanyol bi ispali u Segundu, dok bi Cadiz i Real Zaragoza ušli u La Ligu. Zajedno sa njima bi vjerojatno ušla i Almeria.

Izvor: bet365

Serie A

Što se tiče Serije A, ovdje bi Juventus osvojio naslov, dok bi Lazio za dlaku propustio iznenaditi Staru damu, međutim, Lazio, Inter i Atalnta bi ponovo igrali u Ligi prvaka. Roma i Napoli bi se morali zadovoljiti Europskom ligom, dok bi Lecce, SPAL i Brescia ispali u Seriju B. Ekipe koje bi ušle u Seriju A su Benevento, Crotone i Frosinone.

Izvor: bet365

Bundesliga

U Bundesligi bi naravno prvak bio Bayern Munchen, dok bi Dortmund, Leipzig i M’gladbach ostvarili plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone. Leverkusen i Schalke bi igrali u Europskoj ligi, dok bi iz lige ispali Werder i Paderborn. Bundesliga bi dobila dva nova člana, a to bi bili Bielefeld i Stuttgart.

Izvor: bet365

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!