NaslovnicaVijestiŠto David Bentley sada radi nakon što se 2014. godine povukao iz...

Što David Bentley sada radi nakon što se 2014. godine povukao iz nogometa u svojoj 29. godini?

Što David Bentley sada radi nakon što se 2014. godine povukao iz nogometa u svojoj 29. godini? Sada zvuči bizarno, ali bilo je vremena kada su navijači u engleskom nogometu pomislili da bi David Bentley mogao postati novi David Beckham.

Što David Bentley

Bio je to Blackburrn Rovers gdje je Bentley prvi put utvrdio svoj ugled kao potencijalne zvijezde Engleske. U prvom susretu za Roverse postigao je hat-trick protiv Manchester Uniteda nakon što se pridružio klubu sa sjeverozapada iz Arsenala i igrao je glavnu ulogu u klubu u svom najboljem razdoblju proteklih 20 godina.

“Vidim to”, izjavio je bivši menadžer Engleske Steve McClaren na upite o usporedbi između Bentleya i Beckhama u svibnju 2007. godine. “Njegova desna noga je prilično slična Davidovoj. Ima odličan dodir, sjajan osjećaj za loptu i on može isporučiti taj pas.”

“Ali još uvijek ima dug put pred sobom prije nego što uspije emulirati Davida.”

Dva mjeseca ranije, Bentley je postigao svoj prvi gol na Wembleyu – u remiju od 3-3 protiv Italije U21 – kako bi dodatno unaprijedio svoj ugled.

[su_watch_live_football]

Svoj prvi nastup za seniorsku ekipu Engleske je napravio kasnije u 2007. godini – ali sljedeće godine njegova međunarodna karijera je završena.

Bentley je napravio svoj sedmi i konačni nastup za Engleze 2008. godine – iste godine je prešao iz Blackburna u Tottenham i njegova karijera je počela da ide nizbrdo.

Nakon katastrofalnih posudbi u Birminghamu, West Hamu, Rostovu i Blackburnu, Bentley je objavio svoje umirovljenje 2014. godine. Imao je samo 29 godina.

Kasnije je priznao da je izgubio ljubav prema nogometu, razočaran koliko je igra bila ozbiljna, kao i oni koji su sudjelovali u igri.

Što on radi danas?

Pa, izgleda da Betleyu ide prilično dobro u životu.

Prema Mirroru, uložio je svoj novac u razne tvrtke i vodio restoran La Sala u Chigwellu u Essexu.

Kao i drugi barovi i restorani, Bentley je uložio u poduzeće za čišćenje i računovodstvenu tvrtku.

Sada je pokrenuti novu tvrtku pod imenom GFF Bentley i Howell.

“Moj deka ima firmu za podove već 25 godina, tako da dolazim iz te dionice, dok je moj otac radio kao tepisar, tako da postoji povijest,” rekao je Bentley. “Da li sam nekada pomislio da ću imati firmu za drvene podove kada sam igrao nogomet? Ne.”

[su_bonus]

“Htio sam se podijeliti u različite tvrtke otkad sam završio sa nogometom, a sada imam svoju mamu i šogora koji rade za mene i upravljaju izložbenim salama, to je obiteljski posao.”

“Volio sam nogomet, ali volim i ovu stranu – to me potiče. Odgojen sam da uvijek budem zauzet, uvijek radim i uvijek radim ono što volim, a ja sam netko tko misli svojim srcem umjesto glavom.”

“U glavi sam trebao nastaviti igrati nogomet, ali moje srce mi je reklo: Sada je vrijeme da krenemo dalje.”

“Učini sve tako, pa sve što radim je projekat strasti. I ja sam u ovom poslu zbog toga što volim ljude i volim raditi sa njima. Jednostavno to volim i budim se energičan. Još uvijek živim svoj san.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!