NaslovnicaVijestiŠto je Andres Iniesta rekao Lionel Messiju nakon što mu je predao...

Što je Andres Iniesta rekao Lionel Messiju nakon što mu je predao kapetansku traku na El Clasicu?

U nedjelj navečer bilo je emocionalnih scena, gdje je veliki Andres Iniesta odigrao svoj posljednji El Clasico. 33-godišnjak, koji će napustiti Barcelonu na kraju sezone, bio je na terenu 58 minuta protiv Real Madrida prije nego što je izmijenjen.

Što je Andres

Iniesta je dobio ovaciju sa tribina Camp Noua, koji će uvijek gledati španjolskog reprezentativca kao jednog od najvećih igrača u klubu.

Sada imaju tri utakmcie prije nego što se 22-godišnja suradnja sa katalonskim divovima okonča.

Između sada i kraja sezone, Barcelona će igrati protiv Villarreala, Levantea i Real Sociedada. Ako uspiju izbjeći poraz u tim utakmicama, bit će neporaženi cijelu sezonu.

Ali što je sljedeće za Iniestu?

Očekuje se da će veznjak otići u Kinesku Super ligu ovog ljeta, ali svježi izvještaji ukazuju na to da bi mogao otići u Japan ili Australija umjesto toga. U svakom slučaju, odlučio je napustiti svoje sadašnje poslodavce.

“Ovo je najbolji klub na svijetu”, rekao je Iniesta na emocionalnoj konferenciji za novinare prošlog mjeseca.

“Htio sam biti iskren sa sobom. Ovdje sam od 12 godine. Dao sam sve od sebe i sada je vrijeme da se oprostimo. Ne želim nikome praviti neugodnosti.”

“Želim se zahvaliti klubu i La Masiji, koji su od mene napravili ono što sam ja danas. Želim se zahvaliti svim svojim kolegama i mojoj obitelji, posebno mojoj ženi i troje djece, oni su moje blago. Konačno, želim se zahvaliti navijačima koji su bili sa mnom u dobru i u zlu.”

Zbog svojih kvaliteta kao nogometaša u kombinaciji sa njegovim skromnim karakterom, Iniesta ima poštovanje svakog od svojih suigrača, kojima će jako nedostajati.

Lionel Messi očito nije iznimka – i na El Clasicu se dogodio jedan dirljiv trenutak kada je Iniesta krenuo da izađe sa terena.

Prema ESPN-u, Iniesta je rekao Messiju dok mu je predavao kapetansku traku: “Evo Leo…Volim te puno!”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!