NaslovnicaVijestiŠto je Edin Džeko rekao za Mohamed Salaha pred polufinalni susret Rome...

Što je Edin Džeko rekao za Mohamed Salaha pred polufinalni susret Rome i Liverpoola u Ligi prvaka?

Kada je ždrijeb za polufinale Lige prvaka održan, potvrđeno je da će se Liverpool boriti sa Romom za mjesto u finalu, Talijani su odmah počeli spominjati Mohamed Salaha.

Što je Edin Džeko

Salah je igrao za Romu prije nego što je došao u Liverpool, kada su ga kupili 2017. godine za 34.4. milijuna funti.

“Mi ćemo biti protivnici 180 minuta, ali što god se dogodilo, ostat ćemo prijatelji za života. Veselimo se ponovnom susretu, @22mosalah!,” Roma je tweetovala.

Strašna stvar za Romu je da je Salah sada bolji igrač nego prije 12 mjeseci.

Egipćanin je favorit kladionica za osvajanje nagrade za igrača godine u Premier ligi i nije teško razumijeti zašto je to tako.

Salah je postigao 30 golova u ligi, gdje mu je ostalo samo još dva da postavi novi rekord za najviše golova u 38. utakmica u sezoni.

[su_bet365_app]

Salahova dostignuća su obradovala i Rominog napadača i reprezentativca Bosne i Hercegovine, Edina Džeku – iako se bivši napadač Manchester Cityja nada kako njegov bivši suigrač neće postići gol protiv Rome u Ligi prvaka.

Džeko je hvalio Salaha u intervjuu s Telegraphom, čak i priznajući da 25-godišnjak nedostaje na Olimpico stadionu.

“Prije svega je šteta što je otišao, ali očito je morao ići”, rekao je Džeko. “Na kraju je učinio pravu stvar jer radi sjajne stvari u Premier ligi, što nije najjednostavnija liga za igranje.”

[su_bonus]

“Mo-Mo je izvstan igrač i izvrstan čovjek i nadamo se da će ove godine oboriti neke rekord, jer je 40 golova u Engleskoj zaista mnogo.”

“Nadam se da će postići više golova u Premier ligi, ali ne i u Ligi prvaka.”

Džeko je primijetio kako se njegov gol rekord smanjio otkako je Salah otišao u Englesku.

“Prošle godine sam postigao 39 golova. Ove godine sam postigao, recimo, samo 20”, dodao je Džeko. “Jako sam sretan zbog toga što mu ide i što je napravio pravu odluku, ali nam nedostaje.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!