NaslovnicaVijestiŠto je Henrikh Mkhitaryan rekao o Arsenalu 2009. godine?

Što je Henrikh Mkhitaryan rekao o Arsenalu 2009. godine?

Henrikh Mkhitaryan, igrač Manchester United koji bi ovih dana mogao postati novi igrač Arsenala u razmjeni između ta dva kluba gdje bi Alexis Sanchez išao u United, a Armenac u Arsenal. Mediji iz Engleske iskopali su zanimljivu izjavu Henrikha Mkhitaryana staru čak 9 godina, a svidjet će se svim navijačima Arsenala…

28-ogodišnji Armenac koji je u karijeri nosio dres Pyunika, Melaurha iz Donetska i Shakhtara, a nakon toga i Borussije Dortmund sada bi mogao preći iz Manchester Uniteda u Arsenal u razmjeni njega i Alexisa Sancheza. Oba su dovedena iz za 42 milijuna, jedina razlika je u tome što Mkhitaryan ima još dvije i pol godine ugovora, a Alexis na ljeto može ići besplatno što ih stavlja u neravnopravan odnos.

Naime, sjajni Armenac kroz cijelu karijeru imao je sjajnu statistiku i ne čudi da ga je United tako skupo platio. Primjerice sezonu prije nego li je došao u Borussiju Dortmund u dresu Shakhtara je odigrao maestralnu sezonu gdje je zabio 29 golova te asistirao 12, a u svojoj zadnjoj sezoni u Dortmundu imao je još uspješniju sezonu – čak 23 gola i 32 asistencije!

[su_watch_live_football]

No, sada u Unitedu nije u najboljim odnosima s Mourinhom, nezadovoljan je minutažom i želi otići. U igru se uključio i United koji želi Alexisa, a Mkhitaryanu se oduvijek sviđao Arsenal što dokazuje njegova izjava iz 2009. godine kada je izjavio:

“Moj omiljeni tim u Ligi prvaka je Arsenal. Sviđa mi se njihov napadački stil igre, ali i trener Wenger koji vjeruje mladim igračima, daje im priliku, a u isto vrijeme očekuje ozbiljne rezultate od njih. Volio bih jednog dana zaigrati za Arsenal.”

Izjavio je to tada 20-ogodišnji Henrikh Mkhitaryan koji je tada nastupao za armenski FC Pyunik. Danas, gotovo 9 godina kasnije situacija je takva da se samo čeka službena objava tog transfera, a da je transfer jako blizu potvrdio je i Arsene Wenger koji je na press konferenciji rekao kako ne želi previše pričati o transferima Malcoma i Aubameyanga već jedino o razmjeni Alexis – Mkhitaryan jer je taj dogovor pri kraju realizacije.

[su_bonus]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!