NaslovnicaVijestiŠto je Jurgen Klopp rekao Bruni Fernandesu nakon utakmice protiv Sportinga prošle...

Što je Jurgen Klopp rekao Bruni Fernandesu nakon utakmice protiv Sportinga prošle godine?

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp je bio pun hvale za Brunu Fernandesa nakon prošlogodišnjeg susreta protiv Sportinga – i čak je prišao igraču nakon utakmice kako bi se divio njegovom radu.

Što je Jurgen Klopp

Fernandesov utjecaj na Old Traffordu od njegovog transfera od 47 milijuna funti iz portugalske ekipe je zaista sjajan.

Osim što je doprinio svojim cjelokupnim liderskim sposobnostima, 25-godišnjak je postigao sedam golova u svim natjecanjima za Manchester United ove sezone, što je masovno doprinijelo njihovom napretku u borbi za pozicije koje vode u Ligu prvaka.

Također je zabilježio pet asistencija u Premier ligi i nekoliko nagrada za najboljeg igrača na utakmici otkako je početkom veljače debitovao protiv Wolvesa.

No, Brunov uspje neće biti veliko iznenađenje za Liverpoolovog Jurgena Kloppa, koji je imao nekoliko riječi o veznom igraču kada su Redsi upisali remi od 2-2 protiv bivše ekipe Fernandesa u pred sezoni prošle godine.

“Dobra igra. Bili ste dobri. Čestitam na odličnoj igri. Vrhunski si igrač,” rekao je Klopp Fernandesu, prenosi portugalski O Jogo.

Klopp je u nastavku konferencije za novinare nakon utakmice nastavio hvaliti Fernandesa – što je znak njegovog divljenja talentiranom veznom igraču.

“Ako se on [pridruži Manchester Unitedu] tada ćemo se suočiti s njim. Očito je zaista dobar igrač.” Rekao je Klopp.

“Oni već imaju nekoliko stvarno dobrih igrača, tako da će ih to vjerojatno učiniti jačima. Nije lijepo, ali Unitedovi tranferi nisu naša šalica čaja, da budem iskren.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!