NaslovnicaVijestiŠTO JE POTREBNO DINAMO ZAGREBU? Dva boda između katastrofe i povijesti u...

ŠTO JE POTREBNO DINAMO ZAGREBU? Dva boda između katastrofe i povijesti u Ligi prvaka!

Dinamo Zagreb u srijedu igra povijesnu utakmicu. Hrvatski prvak će sutra na prepunom Maksimiru igrati protiv velikog Manchester Cityja i oni u posljednjem kolu imaju veliku šansu da izbore osminu finala Lige prvaka, međutim, ne ovise samo o sebi, te u jednom trenutku mogu biti katastrofalno na četvrtoj poziciji, dok bi kao trećeplasirana ekipa mogli nastaviti svoj europski put u Europskoj ligi.

Bitna stvar je da se Dinamo ove sezone u Ligi prvaka nije osramotio, te su igrali iznad svih očekivanja. Nije im bilo lako i nisu baš imali sreće protiv Shakhtara, ali uspjeli su da naprave prilično dobre rezultate, te su igrali odlično, s obzirom na to u kakvoj skupini su se našli.

Manchester City je već osigurao prvo mjesto i što god se desi u ovoj utakmici oni će i dalje biti na toj poziciji. U posljednje kolu za prolazak u osminu finala i za treće mjesto će se boriti Shakhtar, Dinamo i Atalanta.

Trenutno je u najboljoj situaciji Shakhtar, sa bodom više od Dinamo Zagreba, te dva više od Atalante.

Dinamo će uspjeti da uđe u osminu finala ako u srijedu pobijedi Cityja, a koeficijent koji nam daje bet365 kladionica iznosi 3.90, što ima ogromnu vrijednost s obzirom da Dinamu o toga ovisi ulazak u osminu finala, dok Cityju bodovi ne trebaju te će Guardiola sigurno rotirati momčad. Sve ovo bi bilo uzalud ako Shakhar ostvari pobjedu protiv Atalante. Dinamo Zagreb bi tada imao osam bodova, a Shakhtar devet, no ukoliko Ukrajinska ekipa ne pobijedi Atalantu, onda bi imali sedam bodova, to jest ukoliko odigraju remi, dok bi sa porazom ostali na trenutnih šest bodova.

Dinamo ima šansu i da padne na četvrtu poziciju, što je izgledno ako odigraju remi protiv Cityja, te Atalanta dobije Shakhtara, te završe sa šest bodova na posljednjem mjestu zbog lošijeg međusobnog omjera protiv Shakhtara. Atalanta bi u tom slučaju prošla dalje sa sedam bodova. Dinamo bi ispao također i sa porazom protiv Guardioline ekipe, te naravno pobjedom Atalante protiv Ukrajinaca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!