NaslovnicaVijestiŠto je rekao trener Borussije Dortmund nakon što je gledao Usain Bolta...

Što je rekao trener Borussije Dortmund nakon što je gledao Usain Bolta na treningu?

Usain Bolt se uistinu ne šali kada kaže da želi da se oproba u profesionalnom nogometu. Legendarni sprinter razgovarao je sa svojim voljenim Manchester Unitedom, a i sa nizom drugih klubova u posljednjih nekoliko godina i on sigurno daje sve od sebe.

Što je rekao

Bolt se nakon atletike okrenuo nogometu – nakon što je igrao u dobrotvornoj utakmici pod vodstvom Jose Mourinha u četvrtak i priprema se da bude kapetan u ekipi ‘Ostatak svijeta’ na ovogodišnjem Soccer Aid-u.

Štoviše, Bolt je u petak ujutro bio na treningu sa Borussijom Dortmund na navodnoj ‘probi’, čak i ako se to čini više kao reklamna kampanja.

31-godišnjak je trenirao sa prvim timom Dortmunda sa 165.000 navijača koji su gledali trening uživo dok je Bundesliga također prenosila na YouTubeu.

Nije iznenađenje da je Usain Bolt pored svojih profesionalnih kolega izgledao van forme, ali je ipak dobio pohbale sa nekoliko dojmljivih trenutaka tijekom 75 minuta trčanja.

[su_live_koeficijenti]

Bolt je imao sjajan trenutak kada je igraču Borussije Dortmunda prebacio loptu kroz noge, a zatim postigao gol glavom i iz penala.

Što se zapravo događa? Sigurno, Bolt i Dortmund zapravo i nisu ozbiljni oko ovoga.

Pa, menadžer Borussije Dortmunda Peter Stoger sažeo je situaciju u intervjuu za tisak nakon Boltovog nastupa. Više je bio optimističan, nego uvjeren.

“Radi se o postupku i kretanju, ali najvažnije je da se zabavljao. Mislim da je talentiran, ali ako želi igrati na višoj razini, jasno je da ima mnogo posla da stigne do tamo.”

“Što mu je potrebno fizički za njegov sport je potpuno drugačije od onoga što mu je potrebno za nogomet, ali bilo je zaista zabavno za nas.”

“Bilo nam je zadovoljstvo upoznati čovjeka kao što je on i raditi sa njim.”

[su_watch_live_football]

Logika prevladava.

Bol je prava legenda u sportu, a njegova postignuća u atletici nikada neće biti zaboravljena, ali prelazak u profesionalni nogomet je zaista pod malom vjerojatnoćom za Jamajčanina.

Koliko god da bi Dortmund vjerojatno privukao mnogo pažnje i prihoda od potpisivanja 31-godišnjaka, to bi pomalo potkopalo njihove namjere, osim ako Bolt ne bude pokazao da može da se natječe na ovom nivou.

Voljeli bismo vidjeit Bolt koji trči niz krilo u Bundesligi, stvarno bismo to voljeli, ali izgleda da nikada nećemo doživjeti taj trenutak, barem ne na profesionalnoj razini.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!