NaslovnicaVijestiŠto je Willian rekao Silvi nakon što je potpisao za Chelsea?

Što je Willian rekao Silvi nakon što je potpisao za Chelsea?

Willian se našalio kako bi ostao u Chelseaju da je znao da će sunarodnjak Thiago Silva doći na Stamford Bridge.

Što je Willian rekao

Nakon osam trofejnih godina sa PSG-om, od kojima je mnoge proveo kao kapetan, brazilski branič se pridružio Plavcima u besplatnom transferu u 35-oj godini.

On je jedan u nizu novih pojačanja koje je Frank Lampard doveo ovog ljeta, ali sada je jedini igrač koji dolazi iz Brazila nakon što je Willian potpisao za londonski Arsenal nakon isteka ugovora.

Međutim, bivši krilni igrač Shakhtara možda ne bi prešao u Arsenal da je znao da će njegov kolega iz reprezentacije doći na Stamford Bridge.

Prema Telegraphu, Willian je odgovorio na transfer Silve: “Da sam znao da dolaziš u Chelsea, ipak bih tamo ostao.”

Neymar, Silvin suigrač na klupskoj i međunarodnoj razini, navodno je odigrao ključnu ulogu u njegovom potpisivanju za Chelsea i pozvao ga da tako kasno u karijeri prihvati novi izazov.

Govoreći nakon što je sklopio kratkoročni ugovor s Chelseajem, bivši igrač AC Milana, Silva je rekao: “Tako sam sretan što sam se pridružio Chelseaju.”

“Oduševljen sam što sam dio uzbudljivog sastava Franka Lamparda za sljedeću sezonu i ovdje sam da se borim za trofeje.”

“Vidimo se uskoro navijači Chelseaja, radujem se što ću uskoro igrati na Stamford Bridgeu.”

Silvin dolazak jača obranu koja je prošle sezone primila previše golova, dok se čini da će također poslati Fikayoa Tomorija na posudbu.

Nakon što je prošle sezone igrao 15 utakmica u Premier ligi, 22-godišnjak je navodno blizu pridruživanja Evertonu za sezonu 2020/21.

Chelsea svoju prvu utakmicu u novoj sezoni Premier lige igra u gostima protiv Brightona, gdje su veliki favoriti za pobjedu sa koeficijentom 1.65 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!