NaslovnicaVijestiŠto se dogodilo Arsenlovoj postavi koja je igrala protiv Atletico Madrida u...

Što se dogodilo Arsenlovoj postavi koja je igrala protiv Atletico Madrida u 2009. godini?

Arsene Wenger će očajnički željeti da njegova posljednja utakmica u Arsenalu bude finale Europske lige u Lyonu. Kako bi stigli do toga, Topnici moraju da se suoče sa teškim zadatkom Atletico Madridom.

Što se dogodilo

Uz Salzburg i Marseille u drugom polufinalu, Arsenel i Atletico će se nadati slavi, ako mognu doći do finala. Sinoćnja utakmica se završila sa 1-1, gdje je Vrsaljko dobio crveni karton u ranoj 10. minuti susreta, nakon čega je Arsenal poveo, da bi Griezmann izjednačio i utakmica se završila sa 1-1.

Oba kluba će biti razočarana što je ovo polufinale Europske lige, a ne Lige prvaka.

Ovo je prvi put u 17 godina da je Arsenal igrao u ovom natjecanju, dok je Atletico dostigao ovu fazu europskog elitnog natjecanja u posljednje četiri sezone i samo su ušli u Europsku ligu nakon što su završili treći u skupini Lige prvaka.

[su_champions_league]

Unatoč što su obje ekipe bile u Ligi prvaka prošlih godina, nisu se sastajali od 2009. godine.

A i to je čak bilo u Emirates kupu – pred-sezonski turnir na stadionu Arsenala.

Klub iz sjevernog Londona je taj dan pobijedio sa 2-1, sa kasnim golom Andreja Arshavina.

I oni su se suočili sa Atleticovom ekipom koja je imala igrače poput Sergija Aguera, Diego Forlana i Josea Antonio Reyesa koji su svi započeli tu utakmicu, Dok je tu bio mladi David de Gea na klupi.

Ali tko je bio u Arsenalovih 11 taj dan? Gdje su oni sada?

[su_bet365_app]

Pogledajmo:

Vratar | Vito Mannone

Nakon što je napustio Arsenal 2013. godine, Mannone je igrao za Sunderland u Premier ligi. Nakon posljednjeg ljeta, preselio se u ekipu iz Championshipa Reading.

Desni bek | Bacary Sagna

Sagna je proveo tri sezone u Manchester Cityju nakon što je napustio Arsenal. Na ljeto se preselio u momčad Serije A, Benevento, ali je igrao samo četiri utakmice za ekipu koja je već ispala iz lige.

Lijevi bek | Armand Traore

Traore je napustio Arsenal u 2012. godini i uživao je u pet sezona sa QPR-om. Preselio se u Nottingham Forest i proveo je ovu sezonu na posudbi kod Cardiffa, iako je igrao samo četiri utakmice.

Branič | William Gallas

Gallas je napravio kontraverzni transfer u Spurse iz Arsenala prije 2010/11 sezone, gdje je proveo tri godine. Posljednji je put igrao za Perth Glory tijekom sezone 2013/14, a zatim se povukao.

[su_live_koeficijenti]

Branič | Johan Djourou

Šviacarac koji je zapravo proveo devet sezona u Arsenalu, iako je imao nekoliko posudbi tijekom tog vremena. Prešao je u Hamburg 2014. godine, ali sada se nalazi u Antayasporu u Turskoj.

Vezni red | Denilson

Denilson je napustio Arsenal 2011. godine prije nego što je proveo pet godina u svojoj rodnoj zemlji sa Sao Paulom. 2015. godine se preselio u Al Wahdu u UAE, ali se vratio na posudbu u Brazil, točnije Cruzeiro.

Vezni red | Aaron Ramsey

Ramsey je odigrao više od 320 nastupa za Arsenal, a 27-godišnjak je ponekad impresionirao ove sezone. Jedini igrač koji je započeo utakmicu 2009. godine, a koji je još u klubu.

[su_live_koeficijenti_v2]

Vetni red | Tomas Rosicky

Ozljede su pogodile Rosickyjeve finalne godine u Arsenalu, ali Čeh je odigrao skoro 250 utakmica tijekom svojih 10 sezona u klubu. Završio je karijeru sa svojim prvim klubom Spartom Prague.

Lijevo krilo | Nicklas Bendtner

Lord Bendtner je igrao kao lijevo krilo protiv Atletico Madrida 2009. godine. On je postigao 45 golova u 171 nastupu u Arsenalu prije nego što je otišao u Wolfsburg u Njemačkoj.

Povratak u Englesku sa Nothingham Forestom uslijedio je prije nego što se preselio u Rosenborg 2017. godine.

[su_watch_live_football]

Desno krilo | Emmanuel Eboue

Eboue je proveo šest sezona u Arsenalu prije prelaska u Galatasaray 2011. godine. Nakon što je otpušten 2015, nakratko je igrao u Sunderlandu. Međutim, FIFA mu je dala jednogodišnju zabranu zbog ne plaćanja svog agenta i od tada nije igrao.

Napadač | Van Persie

Navijači Arsenala znaju što se dogodilo Van Persiju. Preselio se u Manchester Uniteda u besplatnom transferu prije 2012/13 sezone i pomogao im osvojiti naslov.

Nakon tri godine na Old Traffordu, proveo je dvije sezone u Fenerbahceu prije emocionalnog povratka u dječački klub Feyenoord ovog ljeta. Postigao je sedam golova u 12 nastupa ove sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!