NaslovnicaVijestiŠto se dogodilo Cancelu? Tijekom intervjua Portugalac pravio čudne grimase

Što se dogodilo Cancelu? Tijekom intervjua Portugalac pravio čudne grimase

Proteklog vikenda je Barcelona pobijedila Celtu iz Viga u dramatičnoj završnici rezultatom 3:2, a heroj Barcelone bio je Portugalac Joao Cancelo, koji je postigao ključni pogodak.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Barca je do 80. minute gubila 2:0, no tada je Lewandowski s dva brza pogotka poravnao, a Cancelo u sudačkoj nadoknadi donio tri boda domaćinu. Nakon utakmice, Portugalac je dao izjavu za novinare u kojoj je pohvalio cjelokupni tim koji nije odustajao ni kad se činilo da je sve gotovo.

No, mnogi su u čudu gledali Cancela koji je prilikom davanja izjave imao vrlo čudne izraze lica.

Na početku sezone Katalonci igraju jako dobro. Prvi su na ljestvici La Lige, a trijumfom nad Celtom vezali su ukupno šestu pobjedu u svim natjecanjima.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!