NaslovnicaVijestiŠto se dogodilo sa igračem kojeg je Real Madrid potpisao umjesto Philippe...

Što se dogodilo sa igračem kojeg je Real Madrid potpisao umjesto Philippe Coutinha 2008. godine?

Ako bi trebalo vjerovati brojnim izvješćima, Philippe Coutinho će biti igrač Barcelone do kraja zimskog prijelaznog roka. Brazilac je, kako se izvješćuje, rekao Liverpoolu kako više ne želi igrati za klub, pri čemu je Barca pripremila ogromnu ponudu za veznjaka.

Što se dogodilo

Klub sa Anfielda vjerojatno neće prihvatiti ništa manje od 130 milijuna funti, što znači da će Coutinho postati drugi najskuplji igrač u povijesti, iza Neymara.

Kada razmišlajte o ludim iznosima koje će Liverpool dobiti za Coutinha, odluka da ga potpišu za samo 8.5 milijuna funti u siječnju 2013. godine se čini nevjerojatnom.

U međuvremenu, Interu je sigurno krivo što je dopustio igraču da ode tako jeftino.

[su_no1forfootball]

No, tu je još jedan tim koji je zasigurno ljut na nedovoljno ocjenjivanje Coutinha, a to je Real Madrid.

Marca je napravila izvješće o tome kako je Madrid imao priliku da potpiše Coutinha, ali se umjesto toga odlučio potpisati drugog Brazilca Alipioa za istu cijenu – 2.5 milijuna eura u 2008. godini.

Miguel Angel Portugal, koji je tada bio tehnički direktor kluba, otkrio je što se doista dogodilo.

“Coutinho se već proslavio sa Vasco de Gamom i njegovo ime je već spomenuto u klubu”, kazao je Portugal.

“Sva izvješća o njemu su bila poboljna i izgledao je obećavajuće, sigurni smo bili da ćemo ga potpisati i odlučeno je da će doći u Real Madrid.”

“Sve je bilo dobro i sve je bilo savršeno i činilo se da će ovo biti dobro za svakoga, ali kad sam se vratio iz Brazila otkrio sam iznenađenje koje me čekalo.”

“Predsjednik Ramon Calderon rekao mi je da smo potpisali Alipioa, 16-godišnjaka kojeg su pratili u Rio Aveu i skauti su navodno rekli da je vrlo zanimljiv igrač.”

[su_bonus]

“Za skoro istu cijenu za koju su doveli Alipija, mogli su potpisati njegovog sunarodnjaka. Nevjerojatno, ali istinito.”

Tjedan dana kasnije, Inter je ponudio istu cijenu za Coutinha – 2.5 milijuna eura.

Ali što se dogodilo sa Alipiom? Nazvali su ga ‘novi Cristiano Ronaldo’ kada su ga potpisali, ali sigurno je da kažemo da on nije opravdao taj naziv.

Pa, nikada se nije pojavio u Madridu, napuštajući klub samo tri godine kasnije. Pridružio se Benfici, ali ni tamo nije uspio da se probije u prvi tim.

Od tada je igrao u Kipru u Omoniji i Grčkoj u Apollon Smymiju, prije nego što se vratio u Brazil da igra za Luverdense, Vitoriju i Atletico Goianiense. Trenutno igra u Vila Novoj u drugoj diviziji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!