NaslovnicaVijestiSamo što je stigao na Nou Camp, već dobio nogu: Everton dovodi...

Samo što je stigao na Nou Camp, već dobio nogu: Everton dovodi igrača Barcelone!

Everton je zainteresovan za Barcelonina Martina Braithwaitea, prenosi Sport.

Everton dovodi

Ekipa iz La Lige je potpisala napdača iz Leganesa van prijelaznog roka za 18 milijuna eura, a njihova ideja je bila povećati vrijednost danskog internacionalaca kako bi ga unovčili tijekom sljedećeg prijelaznog roka.

Međutim, plan katalonskog kluba za 28-godišnjaka  je pao u vodu zbog obustave nogometa diljem Svijeta nakon epidemije koronavirusa.

Novinari tvrde da se Barcelona nalazi u dilemi u vezi sa bivšim igračem Middlesbrougha, koji je svjestan da će mu vrijeme na Camp Nou uskoro isteći.

Tvrdi se da bi Braithwaite mogao napustiti Camp Nou ako ekipa Quique Setienea dobije dobru ponudu. Izvješće, međutim, jasno pokazuje da cifra mora biti veća od 18 milijuna eura.

Iako je napadač probudio interes Evertona i West Ham Uniteda, Sport navodi da je kriza koronavirusa sada ‘paralizirala ove opcije dok ne znaju kako će izgledati klupsko gospodarstvo ovog ljeta’.

Barcelonini sportski čelnici ne isključuju nijednu opciju, dok razmatraju različite scenarije za Braithwaitea.

S obzirom da je Everton već bio zainteresiran za igrača, Barca neće isključiti prodaju, tako da mogu povratiti dio investicije koju su uložili u njegov potpis. Druga mogućnost je da ga uključe kao dio zamjene igrača.

Iako Braithwaite privlači pažnju Torina i Sassuola, Premier liga je za njega i dalje najzanimljivije tržište.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!