NaslovnicaVijestiTo što su igrači Rome uradili kada su stigli na Anfield zaslužuje...

To što su igrači Rome uradili kada su stigli na Anfield zaslužuje svako poštovanje!

Ulozi nisu mogli biti veći za Liverpool u Ligi prvaka ovog tjedna. Čak i najoptimističniji nisu očekivali da će Redsi stići u polufinale ove sezone, a samo Roma još stoji na putu ka Kijevu. Izgledi za šesti europski trofej su izazvali veliko uzbuđenje u gradu.

To što su

Međutim, o prijetnji koju predstavlja Roma se raspravljalo tijekom proteklog tjedna. Na papiru su talijani najlakša ekipa koju je Liverpool mogao izvući u ovoj fazi.

Ipak, kako će se Redsi nositi sa nepoznatim položajem favorita, osobitno sa nevjerojatnim ulozima koji su u ovom trenutku u pitanju, mnogi navijači i stručnjaci su raspravljali.

[su_cashout]

Ne smije se zaboraviti i da su protivnici Liverpoola svježi od nevjerojatnog povratka protiv Barcelone, koju su pobijedili 3-0 na Olimpico stadionu, što će ući u povijest kao jedno od najvećih povrataka u Ligi prvaka.

Jučer su stigli Romski igrači, a jedan od prvih zadataka na dnevnom redu je bio posjetiti Anfield.

>> Liverpool – Roma: Najava polufinala Lige prvaka

U nogometu ima trenutaka koji vas podsjećaju zašto se ovo zove ‘divna igra”. Ovo je jedan od tih trenutaka.

[su_live_koeficijenti]

Važno je kao i uvijek zapamtiti tragedije kao što su Hillsborough i Roma je pokazala pravu i istinsku klasu slijedeći tu tradiciju jučer, kada su odali počast u sjećanje na izgubljene živote 1989. godine.

AS Roma je do sada igrala sedam puta protiv Liverpoola, gdje su ostvarili četiri pobjede, jedan remi i dva poraza. Posljednji put u nekom natjecanu, Roma je protiv Liverpoola igrala 2002. godine, kada je Liverpool pobijedio sa rezultatom od 2-0.

Da li će sada situacija biti ista ili možda čak sa više golova? Nismo sigurni, ali vjerujemo da nas očekuje veliki spektakl.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!