NaslovnicaVijestiŠTO TI JE ŽIVOT: Nekad se slikao s Modrićem, a sad će...

ŠTO TI JE ŽIVOT: Nekad se slikao s Modrićem, a sad će mu čuvati leđa u Real Madridu

 

Prije nekoliko tjedana, navijači Intera iz Milana u šali su rekli “nadamo se da Perez nije gledao Kovačića danas…”, i gle čuda, Mateo Kovačić sada je novi igrač velikoga Real Madrida. U srijedu će biti predstavljen kao novi igrač Kraljeva.

OIR_resizer

 

U djetinjstvu, Mateu se jedna želja ostvarila – slikao se sa svojim idolom, Lukom Modrićem (dok je igrao za GNK Dinamo Zagreb). U ljeto 2013. godine, Zdravko Mamić opet je trljao ruke. Prodao je mladog Kovačića Interu za 11 milijuna eura. Mlad, neiskusan, ali željan i perspektivan stigao je u Inter. Iako se u početku nije najbolje snašao, vremenom je Mateo bio sve bolji i bolji. Ove sezone očekivalo se kako će napokon doći ona prava sezona za njega, kao trenera postavili su Mancinija, a on je razumio Kovačića i postavio ga na pravu poziciju. I odjednom je osvanula informacija, koju je potom i potvrdio sam trener – Mateo Kovačić novi je igrač Real Madrida! Čini se, kako se Mateu sada ostvarila još jedna želja – osim u reprezentaciji, sa Lukom će imati priliku igrati u klubu, i to u velikom Realu.

Sličan put do uspjeha imao je i sam Luka Modrić. 2008. godine napustio je Dinamo i otišao u Tottenham za 21 milijun eura. No, treba reći i kako je Luka u Dinamu u sličnom broju nastupa postigao gotovo duplo više golova i asistencija. Za 30 milijuna eura otišao je u Real Madrid.

Što ti je život…

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!