NaslovnicaVijestiStoke dovodi Berahina

Stoke dovodi Berahina

Već dugo Stoke dovodi Berahina, odnosno pokušava dovesti ovog napadača, a u posljednje vrijeme se situacija dodatno zakomplicirala i pojavile su se nove moguće destinacije. Ovaj 22-godišnji napadač WBA je već dugo nezadovoljan u klubu, odnosno od trenutka kada mu je propao transfer u Tottenham. Nakon toga njegove igre više nisu bile na istoj razini i bilo je jasno kako je promjena kluba neminovna.

Berahino

Za Berahina su navodno zainteresirani Stoke City koji je ponudio 20 milijuna funti, ali i Crystal Palace. Ipak u posljednje vrijeme najčešće se spominje kako bi WBA najradije svog napadača zamijenio za West Hamovog Diafaru Sakhoa. Ipak Bilić već ima dovoljno rješenja u napadu i njemu prvenstveno treba napadač koji je sposoban postići 20 pogodaka u sezoni.

[su_reklama]
Berahino je karijeru započeo u WBA i do sada je samo odlazio na posudbe u klubove iz nižih liga. Za WBA postigao je 23 pogotka u 100 nastupa. Također prošao je sve Engleske mlađe selekcije, no još uvijek čeka svoj prvi nastup za seniorsku reprezentaciju.

Najveće šanse za njegovo dovođenje ipak ima Stoke City kojima je on prvi izbor, dok Bilić ipak prije njega želi Carlosa Baccu ili Lacazetta, odnosno malo drugačiji tip napadača. Crystal Palace je također zainteresiran, ali oni bi za ovim rješenjem mogli krenuti tek ukoliko im propadne transfer Christana Bentekea iz Liverpoola. Stoga Stoke City trenutno drži pole. Unibet kladionica z ovu okladu daje koeficijent od 1.80.

Saido Berahino

UPLATI OKLADU

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!