NaslovnicaVijestiStrah od Bayerna: Osoblje na stadionu ponizilo vlastiti klub prije večerašnje utakmice...

Strah od Bayerna: Osoblje na stadionu ponizilo vlastiti klub prije večerašnje utakmice Lige prvaka

Večeras se utakmicama drugog kola nastavlja Liga prvaka, a jedna od utakmica koja obećava mnogo golova odvija se na stadionu Parken u Kopenhagenu, gdje će se susresti Kopenhagen i Bayern. Golove očekuju i iz domaćeg tima. Bayern je u prvom kolu svladao Manchester United rezultatom 4:3 i večeras ima ulogu velikog favorita protiv Kopenhagena.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Gledajući kvalitetu momčadi, ali i ozbiljan pristup Bavaraca u svakoj utakmici Lige prvaka, domaćima se večeras na Parkenu ne sprema ništa dobro. A koliko je Bayern opasan i koliko “ulijeva” strah u kosti svojim suparnicima u Ligi prvaka, dovoljno govori i jutrošnja zanimljiva fotografija sa stadiona Parken. Ni radnici koji rade na održavanju stadiona ne očekuju dobar rezultat.

Na dan utakmice radnici na stadionu obavljaju sve potrebne provjere i ispitivanja kako bi se utakmica odigrala u uvjetima primjerenim Ligi prvaka. Došlo je vrijeme da se testira rezultatski semafor, a radnici su pokazali koliko ne vjeruju u uspjeh svog kluba.

Do 12. minute već su Bayernu donijeli četiri pogotka prednosti protiv svog Kopenhagena i tako pokazali da od Bavaraca očekuju “nemilosrdnu” igru. Do 12. minute već je Harry Kane zabio hat-trick prema radnicima održavanja terena, a jedan je dodao Leroy Sane.

Utakmica Kopenhagena i Bayerna počinje večeras u 21 sat, a u istom terminu Manchester United u istoj grupi dočekuje Galatasaray.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!