NaslovnicaVijestiSTRANI MEDIJI LAŽU, AGENT POTVRDIO: Barcelona ipak ne želi prodati svoju zvijezdu...

STRANI MEDIJI LAŽU, AGENT POTVRDIO: Barcelona ipak ne želi prodati svoju zvijezdu – bio je povezan i sa PSG-om

Usred špekulacija koje ga povezuju sa odlaskom iz Barcelone ovog ljeta, agent Philippea Coutinha inzistirao je na tome da ga klub ne želi prodati.

STRANI MEDIJI LAŽU

27-godišnjak je prošle godine prošao kroz tešku prvu punu sezonu sa katalonskim divovima, jer je u 54 nastupa uspio postići samo 11 golova i pet asistencija.

S obzirom na kvalitetu koju posjeduje u kombinaciji s očekivanjima kluba i navijača s obzirom na važnost njegove uloge, kao i činjenice da su ga prošle godine za BBC Sport potpisali nevjerojatnih 142 milijuna funti, mnogo više se očekuje za njega.

Međutim, on se mučio da pokaže svoju punu sposobnost na Nou Campu i je li to posve njegova krivnja ili činjenica da ga trener Ernesto Valverde nije dovoljno ubacivao, to se može raspravljati, ali na kraju je to vodilo do pitanja o njegovoj budućnosti.

Međutim, prema njegovom agentu Kia Joorabchianu, tvrdi se da je razgovarao sa klubom i da ih ne zanima prodaja ovog ljeta, unatoč povezanosti sa PSG-om.

“U proteklih nekoliko dana govorio sam sa Pep Segurom u Barceloni”, izjavio je za The Sun. “Rekao mi je da klub ne želi prodati Coutinha ovog ljeta-  bez obzira na cijenu.”

“I nismo imali kontakt sa PSG-om za Coutinha.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!