NaslovnicaVijestiStrašna ozljeda Salaha u finalu Lige Prvaka

Strašna ozljeda Salaha u finalu Lige Prvaka

U tijeku je finalna utakmica Lige Prvaka a prva zvijezda Liverpoola i prva uzdanica Egipta na predstojećem Svjetskom nogometnom prvenstvu doživjela je ozljedu u najgorem mogućem trenutku.

Mohamed Salah izašao je iz igre u 31’minuti nakon ozljede za ramena. Još nije poznato koliko će Salah zbog ove ozljedeć izbivati sa terena ali jasno je da su svi u Egiptu itekako zabrinuti ovom ozljedom pred prestojeće Svjetsko nogometno prvestvo.

[su_champions_league_final]

Salah je ozlijedio rame u duelu sa Sergiom Ramosom te je igru moramo napustiti u 31’minuti utakmice.

Cijela nogometna javnost sa nestrpljenjem očekuje vijesti o težini Salahove ozljede koja bi ga mogla udaljiti sa Svjetskog nogometnog prvestva u Rusiji. Nadamo se kako ozljeda nije teška te kako će se Salah brzo oporaviti te biti spreman za Svjetsko prvestvo koje je pred nama!

Više o težini Salahove ozljede uskoro.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!