NaslovnicaVijestiSTRAVIČNE scene na stadionu HSV-a nakon ispadanja kluba u "Cvajtu"! (VIDEO)

STRAVIČNE scene na stadionu HSV-a nakon ispadanja kluba u “Cvajtu”! (VIDEO)

Čak 19.985 dana odnosno od  godine 1963. Hamburg je igrao u Bundesligi, ali je sada su po prvi put morali da je napuste.Navijači kluba bijesni su zbog toga te su u zadnjem meču u Bundesligi za HSV, zapalili stadioni nagon čega je bila utakmica prekinuta.

STRAVIČNE scene

Hamburg je doživoveliko razočaranje. Po prvi put od  1963. godine od njemačke elitne lige morao se oprostiti div sa sjevera Njemačke, Hamburg, koji je bio član Bundeslige od njegova osnutka. Posljednjih nekoliko godina klub je prolazio kroz krizu, nekoliko puta u finišu lige su se sačuvali ispadanja i uvjek se nekako uspjeli spasiti. Danas nije bilo tako. Pobjedili su Borussiu Monchengladbach, ali Koln nije pobijedio Wolfsburg, što znači da je HSV taj koji napušta ligu, uz naravno Koln.

>> NEVJEROJATNO – Pogledajte gdje danas igraju prvaci Europe iz 2012. godine?

U 90. minuti utakmice kada su navijači već saznali da je druga liga njihova buduća destinacijat, oko 200 najvatrenijih navijača kluba počeli su paliti pirotehnička sredstva i zapalili stadion. Sudac Felix Brych poslao je igrače u svlačionicu, a policija je intervenirala. Budući da huligani nisu popuštali, Brych je odsvirao kraj utakmice, dok je ostatak stadiona pjevao: „Mi smo Hamburg, vi niste.”

[su_live_koeficijenti_v2]

Od danas se također zaustavlja sat koji označava vrijeme koje je Hamburg proveo u Bundesligi, a bili su jedini klub uz gigante iz Minhena, Bayern, koji nikada nije napuštao ligu. Čelnici kluba zadnjih godina pravili su velike propuste, te će pred klubom sa sjevera Njemačke i u Cvajti biti teško, jer vrijeme je za velike stručne promjene.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!