NaslovnicaVijestiStručnjaci otkrivaju. Evo kada će Newcastle osvojiti titulu Premier lige!

Stručnjaci otkrivaju. Evo kada će Newcastle osvojiti titulu Premier lige!

Newcastle United je dominirao naslovnicama u posljednjih tjedan dana nakon što je klub preuzeo Fond za javna ulaganja Saudijske Arabije, posebno nakon što je nova direktorica Amanda Staveley ustvrdila da je dugoročni cilj kluba osvajanje naslova Premier lige.

Stručnjaci otkrivaju

Ta bi se ambicija mogla ostvariti u sljedećih deset godina, rekao je nogometni stručnjak za finansije dr. Tom Bason, koji je za Sky Sports News razgovarao o toj temi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Pa, neće biti lako. Posljednjih smo godina vidjeli kako mnogi klubovi troše mnogo novca, a nisu stigli do prve četiri. Everton, na primjer. A novac nije jamstvo uspjeha”.

“City i Chelsea imaju novca, ali imaju i izvrsnu infrastrukturu u klubu za koju im je trebalo mnogo godina da je izgrade.”

“Dakle, što se tiče njihovog igranja i finansijskog upravljanja unutar kluba, to nije nešto što se dogodilo preko noći.”

“U roku od 10 godina svakako je izvedivo.”

Bason je ponovio sada nadaleko poznatu činjenicu da su vlasnici Newcastlea deset puta bogatiji od Manchester Cityja, a navijači se nadaju da mogu krenuti stopama Cityja i Chelseaja da izazovu gornji dio tabele.

No, naglasio je kako će Svrakama glavni fokus biti osigurati da budu u skladu s financijskim propisima fair-playa i povećati prihod koji klub donosi.

“U konačnici, ako Newcastle želi trošiti ogromne količine novca, trebat će im povećati prihode u klubu”, dodao je.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!