NaslovnicaVijestiStručnjaci prognozirali: Ko će biti najbolji strijelac Premier lige?

Stručnjaci prognozirali: Ko će biti najbolji strijelac Premier lige?

Stručnjaci prognozirali, ko će biti prvi strijelac Premier lige? Jamie Vardy je ispalio Leicester na vrh tabele sa 14 golova u 14 utakmica, čime je pretekao Ruuda van Nistelrooya po broju golova u uzastopnim utakmicama Premier lige.

Stručnjaci prognozirali

Međutim, sumnja se da će Vardy očuvati ovakvu formu, pored Romelua Lukakua (10 golova), Harry Kanea (osam golova) i Sergija Aguera (sedam golova).

Phil Thompson – Sergio Aguero

Ono što je Vardy uradio u Premier ligi je senzacionalno. Želio bih da se to nastavi i trenutno ne vidim razloga zašto se ne bi nastavilo. Uvijek sumnjamo zato što je on toliko otkriće. Ono što je on uradio i ono što Leicester postiže čini Premier ligu toliko specijalnom. To ne dobijate u Italiji, Njemačkoj ili Španiji.

Mislim da ako ostane u formi do kraja takmičenja, više od 38 utakmica, Aguero će biti najbolji strijelac. U njemu ima kvaliteta, sa levelom na kojem je igrao, da postigne gol bez prilike za čist šut, kao što smo vidjeli njegov napad protiv Liverpoola.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Matt Le Tissier – Harry Kane

U vrijednosti, kada gledate na šanse i gdje su svi što se tiče golova i forme, vjerovatno bi se kladio na Harry Kanea. Ne čini se da je tip igrača koji se često povređuje i čini se da želi igrati svaku minutu svake utakmice, što je važno.

Vardy je očito fantastičan i bilo bi izvanredno da ga gledamo ovako uspiješnog u ostatku sezone. Aguero je favorit, ali ima problema sa povredama.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

Charlie Nicholas – Sergio Aguero

Ne mislim da će Vardy biti prvi strijelac. Ako ne bude, to bi moglo biti do povreda, ali se nadam da neće. Nadam se da će ostati u Leicesteru i da neće otići za novcem. Govorimo o njemu zato što igra svake sedmice, ne zbog toga što sjedi na klupi i samo ponekad uđe.

Mislim da će Aguero, Kane i Giroud imati šanse, ali Aguero ima stila, i ako ostane u formi, vjerovatno će on na kraju sezone biti najbolji strijelac.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Paul Merson – Sergio Aguero

Biram Aguera jer mu treba da igra još 15 utakmica i on može za taj period postići dovoljno golova.  Znamo šta može da uradi i šta je uradio protiv Newcastla kada je postigao pet golova, i to je savršen primjer šta on može da uradi.

Vardy je odličan, ali da osvoji Zlatnu kopačku treba da daje dva gola ili hat-trickove. Ljudi će vjerovatno reći da ako nastavi davati go po utakmici da će to i raditi, što je vrlo vjerovatno, ali to bi za njega bilo nemoguće sa timom koji ima Leicester.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!