NaslovnicaVijestiStručnjaci za čitanje sa usana otkrili što je Alvaro Gonzalez rekao Neymaru!

Stručnjaci za čitanje sa usana otkrili što je Alvaro Gonzalez rekao Neymaru!

Stručnjaci za čitanje sa usana otkrili što je Alvaro Gonzalez rekao Neymaru u njihovoj verbalnoj prepirci kada je PSG igrao protiv Marseillea. Neymar je isključen zbog prepirke u toj utakmici.

Stručnjaci za čitanje

Utakmica PSG – Marseille koja se igrala 13. rujn, prošlog vikenda, pamtit će se neslavno po prepirkama u zaustavnom vremenu.

Sa Layvinom Kurzawom, Leandrom Paredesom i Neymarom koji su isključeni za PSG, Jordan Amavi i Dario Benedetto su isključeni za Marseille, a mnogo se poslije toga govorilo o suludih nekoliko minuta.

No, Neymarov ispraćaj činilo se da nije u modi za igrača poput njega. Dok nisu izašli izvještaji da je Alvaro Gonzalez tijekom cijele utakmice rasno zlostavljao Neymara.

Još u prvom poluvremenu neslaganja, Neymar je braniča optužio za rasizam. Međutim, sudac nije vjerovao ni u što pa nije upozorio Gonzaleza. Rasprave su se nastavile tijekom cijele utakmice i završile su tek onda kada je Neymar morao van terena kada je dobio crveni karton zbog napada na Alvara Gonzaleza prije izlaska sa terena.

Međutim, prema trojici stručnjaka za čitanje sa usana, Neymaru je Gonzalez rekao ‘mono’, što na španjolskom znači Majmun.

Esporte Esptacular je pozvao trojicu stručnjaka specijaliziranih za čitanje sa usana da analiziraju situaciju.

Bili su to: Luis Felipe Ramos, koji je dio udruge gluhih u Rio de Janeiru, te Felipe Oliver i Mikel Vidal, prevoditelji koji rade za nacionalni institut za obrazovanje gluhih.

Oliver je rekao: “Riječ ‘mono’ izgovara na španjolskom, u trenutku kada uopće progovori i okrene usta.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!