NaslovnicaVijestiStručnjaci za statistiku otkrili: Evo tko osvaja Ligu prvaka!

Stručnjaci za statistiku otkrili: Evo tko osvaja Ligu prvaka!

Analitičari su pregledali napadačke i obrambene snage svake od 16 momčadi preostalih u ovosezonskoj Ligi prvaka kako bi nam dali najizglednijeg pobjednika.

Stručnjaci za statistiku

Bila je velika drama u Ligi prvaka, gdje su velike ekipe poput Manchester Uniteda i Intera ispale iz konkurencije, dok su se 13-struki europski prvaci Real Madrid plasirali tek u posljednjoj utakmici u skupini.

Ali pravo uzbuđenje dolazi u nokaut fazu 2021. godine – a stručnjaci za statistiku na FiveThirtyEight sabrali su brojke kako bi stvorili model koji pokazuje šanse svakog kluba za pobjedu. Rezultati su iznenađenje.

16. Lazio: under 1%

15. FC Porto: under 1%

14. Borussia Monchengladbach: under 1%

13. Sevilla: 1%

12. Atalanta: 1%

11. RB Leipzig: 3%

10. Juventus: 3%

9. Atletico Madrid: 5%

8. Real Madrid: 6%

7. Borussia Dortmund: 6%

6. PSG: 7%

5. Chelsea: 7%

4. Liverpool: 7%

3. Barcelona: 10%

2. Bayern Munich: 17%

1. Manchester City: 24%

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!