NaslovnicaVijestiSturridge: Sve što želim je da igram za Liverpool

Sturridge: Sve što želim je da igram za Liverpool

Sve što želim je da igram za Liverpool, izjavio je engleski reprezentativac. Daniel Sturridge je pobio sve priče o njegovom navodnom napuštanju Liverpoola i insistirao je da je sretan što je na Anfieldu i da samo želi da igra.

Sve što želim je da igram za Liverpool

Sturridge je najbolji dio u ove dvije sezone u Liverpoolu proveo boreći se sa povredama, usred čega su doveli u pitanje njegovu lojalnost Redsima.

Bilo je čak i nedavne sugestije da je nesretan na Anfieldu i da želi novi početak u Londonu naredne sezone, iako ima četiri godine u svom ugovoru.

Ali, danas, uoči Liverpoolove utakmice protiv Augstburga, Sturridge je konačno prekinuo šutnju.

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Naravno da je bilo teško ozlijediti se, ali to je dio nogometa. Sada samo gledam naprijed u budućnost – naravno, sa Liverpoolom.”

“Nisam baš dobio puno toga da se brinem ili budem pod stresom zbog nekoga. Bio sam prilično opušten cijelo vrijeme i sretan sam ovdje.”

“Uvijek sam imao svoju porodicu i prijatelje koji su uz mene i to je fudbal na kraju dana, ništa drugo. Ja sam samo sretan što igram ovdje i ništa drugo.”

“Dat ću sve od sebe i fokusirati se na igru u Liverpoolu. To je ono što je važno.”

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!