NaslovnicaVijestiStvar je već riješena, na ljeto se seli: Super Mario se vraća...

Stvar je već riješena, na ljeto se seli: Super Mario se vraća u sami vrh evropskog nogometa!

Kontroverzni talijanski napadač Mario Balotelli konačno je vratio svoju nogometu karijeru na pravi put u posljednje dvije sezone u Nici. Nakon prošlogodišnjih odličnih nastupa u dresu Nice gdje je u 28 utakmica u svim natjecanjima i postigao 17 golova, njegova efikasnost je još bolja ove sezone.

Super Mario se vraća

Trenutno na svom kontu ima 22 pogodaka (31 nastupa), a njegov ugovor istječe na ljeto, tako da je Italijan zanimljiv mnogim klubovima. 27-godišnjak će imati mnogo izbora gdje će nastaviti karijeru.

[su_champions_league]

Njegov agent, Mino Raiola, još uvijek je uvjeren da Balotelli vrijedi 100 milijuna eura, a sljedeći će poslodavac će ga dobiti praktički besplatno. „Mario je sada iskusan i sigurno je jedan od deset najboljih napadača na svijetu”, rekao je Raiola, koji nije prestao hvaliti svog klijenta: „U Italiji je broj jedan. Vrijedi sto milijuna eura a na ljeto će napustiti klub bez odštete.”

>> Ko su favoriti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji? Većina kladionica dijeli isto mišljenje!

Mnogi pitaju gdje će Balotelli nastaviti svoju profesionalnu karijeru, a Raiola je i to također otkrio. “Razgovarao sam s mnogim klubovima u Engleskoj i Italiji. Razgovarao sam s Juventusom, Romom, Napolijem i Interom.”

[su_champions_league]

Balotelli je u Italiji nosio dres Intera i Milana, dok je u Engleskoj bio član Manchester Citya i Liverpoola, ali u ta dva kluba nije pokazap ono što se očekivalo od njega. Kako sada stvari stoje, očito je da će se vratiti u zemlju u kojoj je nekoć igrao.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!