NaslovnicaVijesti"Stvarno je bolji od Thierryja Henryja": Theo Walcott imenovao najboljeg igrača Arsenala...

“Stvarno je bolji od Thierryja Henryja”: Theo Walcott imenovao najboljeg igrača Arsenala sa kojim je igrao.

Theo Walcott inzistirao je da je Robin van Persie bio najbolji igrač Arsenala sa kojim je igrao, čak bolji i od legende Topnika Thierryja Henryja.

Theo Walcott imenovao

31-godišnji napadač Southamptona, koji je na posudbi u Evertonu, proveo je 12 godina u Arsenalu i za vrijeme boravka u Londonu osvojio je dva FA kupa.

Walcott, kojeg su Topnici doveli za 5 milijuna funti iz Southamptona 2006. godine, dijelio je teren sa nevjerojatnim igračima poput Cesca Fabregasa, Alexisa Sancheza i Henryja.

Međutim, bivša zvijezda Topnika otkrila je da je Van Persie zauzeo prvo mjesto među najboljim igračima Arsenala sa kojim je on igrao, rekavši da je bio ‘bolji finišer’ od Henryja.

“Prije neki dan razgovarao sam sa nekim o tome i raspravljao o ovom dvojcu, ali to bi morao biti Robin.”

“Za mene je Robin van Persie najbolji finišer kojeg sam ikada vidio, zaista bolji od Thierryja Henryja, bolji od bilo kojeg igrača kojeg sam vidio.”

“Uvijek je znao da će je primiti na toj lijevoj nozi i tako mi je olakšavao posao. Dao bih mu loptu i znao bi da će otići i zabiti gol.”

Legendarni menadžer Arsenala Arsene Wenger potpisao je Van Persieja za samo 2.75 milijuna funti iz Feyenoorda 2004. godine.

Van Persie (37) osvaja FA kup sa Topnicima i proglašen je igračem godine tijekom fenomenalnog pojedinačnog nastupa u sezoni 2011/12.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!