NaslovnicaVijestiSuarez: U Barci su mi rekli nešto što me je veoma razočaralo

Suarez: U Barci su mi rekli nešto što me je veoma razočaralo

Luis Suarez je igra odličnu sezonu u dresu Atletico Madrida, koji je vodeći na tabeli La Lige, a prošlog ljeta došao je iz Barce, gdje su Urugvajca vidjeli kao višak u timu.

Napadač Atletico Madrida Luis Suarez kao da i dalje ne može da prežali svoj ne tako lijep rastanak sa Barcelonom. Urugvajac ipak iz svega nalazi motivaciju da u Madridu pokaže upravi katalonskog kluba šta propušta.

Od kako je došao u Atletico, Suarez je pravio ozbiljnu razliku za “Jorgandžije”. Dao je 16 golova u 20 utakmica u La Ligi i trenutno je izjednačen sa Leom Messijem po tom učinku.

U Barceloni ovakav scenario nisu očekivali i zato su Urugvajca i maltene otjerali tokom prošlog ljeta. On je prodat Atleticu za pet i po miliona evra.

“Ono što mi je stvarno smetalo je da su mi rekli da sam star i da ne mogu da igram na najvišem nivou i da nisam za veliki tim. To me je razočaralo”, kaže Luis Suarez za France Football.

“Ono što je ključno je um. Veoma je važno da budeš jak u glavi i da osjećaš da možeš da preokreneš tešku situaciju. To mi je uvek bila odlika, nikad nisam odustajao, čak i kada je bilo teško. Taj karakter me je gurao da dođem u ovaj tim i da se borim za važne stvari. Jedna od mojih motivacija je bila da pokažem da i dalje mogu da računaju na mene. To je pitanje samopouzdanja”, istakao je Urugvajac.

On je kazao i to da je htio poslije svih godina u Barci da dokažee da može da bude koristan na najvišem nivou u španjolskoj eliti.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!