NaslovnicaVijestiSuarez, Coutinho... Barcelona ponovo kupuje u Liverpoolu!

Suarez, Coutinho… Barcelona ponovo kupuje u Liverpoolu!

U Barceloni, fokus na transfer tržištu je trenutno uspjeren na defanzivca ali u klubu također žele i novog napadača koji će biti dugoročni nasljednik “bombardera” Luisa Suáreza.

Barcelona sa shoppingom u Liverpoolu ima veliko iskustvo, jer su u relativno kratkom vremenskom razdoblju iz Liverpoola u Barcelonu preselila tri vrhunska igrača koji su napisali i još uvijek pišu povijest katalonskog velikana. Javier Mascherano je napustio Barcelonu kao legenda, Luis Suarez etablirao se kao jedan od najboljih napadača u španjolskom nogometu, a svoju karijeru na Nou Campu vrlo uspješno je započeo i Philippe Coutinho, treći najskuplji nogometaš u povijesti nogometa poslije Neymara i Kyliana Mbappea.

>> UNITED SE BORI SA LIVERPOOLOM ZA 21-GODIŠNJU ZVIJEZDU: Oba kluba su poslala skaute da prate ovog igrača!

Portal Goal izvještava da je Barcelona novog potencijalnog napadača ponovo pronašla u Liverpoolu. Radi se o Firminu koji bi trebao biti dugoročna zamjena za Sareza. Suarez u januaru puni 32. godine a u posljednje dvije sezone, njegov pad u formi sve je očitiji i teško je očekivati da će pono zaigrati kao u svojim najboljim danima.

[su_bonus]

Barcelona je tijekom pregovora za transfer Coutinha imala mnogo problema oko pregovora sa Liverpolom, koji je na kraju ipak ddobio cijenu koju su i tražili a koju su mnogi ocijenili kao pretjeranom. Firmino ima 27 godina t epolako ulazi u najbolje godine za napadača. I ove sezone igra u odličnoj formi a u prošloj sezoni je u svim takmičenjima zabio 26 pogodaka, te upisao 15 asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!