NaslovnicaVijestiSuarez otkrio kako će proslaviti gol protiv Barce

Suarez otkrio kako će proslaviti gol protiv Barce

Doskorašnji napadač Barcelone Luis Suarez, koji je nedavno zadužio dres Atletica, otkrio je kako namjerava da proslavi gol protiv svog bivšeg kluba.

Luis Suarez je ovog ljeta uz suze napustio Barcelonu i prešao u Atletico Madrid. Nije bio zadovoljan kako se uprava katalonskog kluba ponašala prema njemu, a i dalje smatra predsednika Josepa Mariju Bartomeua za najodgovornijeg za katastrofalno stanje u klubu.

“Neću vikati, ali ću pokazati na one odgovorne. Proveo sam šest godina tu i osjećam da sam zaslužio poštovanje. Zaslužio sam da znam svoju sudbinu prije nego što ona bude u novinama”, rekao je Luis Suarez.

“Takođe, trener Ronald Koeman je došao do mene i rekao mi da ne računa na mene. Međutim to je bilo poslije trenutka kada mi je klub već rekao da će biti promjene igrača. Zbog toga sumnjam da je to bila odluka trenera”.

On takođe negirao za ESPN da je njegov odlazak imao veze sa njegovim odnosom sa Leom Messijem.

“Mnogo je kontradiktornih stvari. Našao bih rješenje da je financijski problem. Da je sportski problem shvatio bih. Nije mi jasno zašto su to odlučili. Mislim da su hteli da me sklone sa Messijeve strane. Možda ih je nerviralo što sam imao dobar odnos sa njim”.

Atletico neće skoro gostovati na Camp Nou tako da će Luis morati da sačeka na gol Barceloni kako bi pokazao prstom na odgovorne ljude. Taj duel je na programu tek u drugom dijelu La Lige, a 22. novembra bi ovi rivali trebalo da se sastanu u Madridu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!