NaslovnicaVijestiSuarez poslao poruku Messiju

Suarez poslao poruku Messiju

Luis Suarez želi da se njegov saigrač što prije opravi. Leo Messi se povrijedio jučer u utakmici Barcelone i Las Palmasa. Luis Suarez je postigao dva gola i time svom timu donio pobjedu.

Suarez poslao poruku Messiju

Barcelona je potvrdila da će Leo Messi biti van terena 7-8 sedmica zbog povrede ligamenta lijevog koljena, te će Messi propustiti neke ključne utakmice Barcelone u Ligi prvaka i u La Ligi.

Nakon utakmice Luis Suarez je na svom službenom twitter profilu postavio: “Tri boda i bio sam spreman pomoći timu sa golovima. Budi jak Leo, vrati se jači prijatelju.”
Suarez poslao poruku Messiju.

Leo Messi će možda biti spreman za El Clasico koji se igra 22 novembra.

Untitled-1

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!