NaslovnicaVijestiSuarez se ponudio Juventusu

Suarez se ponudio Juventusu

Nogometni klub Juventus odlučio se ozbiljno pojačati u ljetnom prijelaznom roku, a nova meta je urugvajski napadač Luis Suarez.

Juventus je već u pregovorima sa Paulom Pogbom, koji bi nakon prekida mogao potpisati višegodišnji ugovor. I prethodnih tjedana kao pojačanje spominjao se Angel di Maria, a sada je u priči Suarez.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Urugvajac se ponudio Juventusu nakon što je odlučio napustiti Atletico Madrid. Suarez je prošle godine upisao 43 nastupa za španjolski klub, zabio je samo 12 golova uz dvije asistencije.

Ako dođe do suradnje između Suareza i Juventusa, klub bi mogao napustiti Alvaro Morata koji bi vjerojatno bio “višak”, budući da je prva opcija u napadu svakako Dušan Vlahović.

Ne treba zaboraviti da je talijanski klub u pregovorima s Filipom Kostićem koji bi mogao koštati između 15 i 20 milijuna eura.

Što se odlazaka tiče, klub je napustio Paulo Dybala koji je na pragu Intera, kao i Giorgio Chiellini koji je otišao u američku MLS ligu.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!