NaslovnicaVijestiSuarez spreman platiti ogroman novac Gremiju da opet igra s Messijem

Suarez spreman platiti ogroman novac Gremiju da opet igra s Messijem

Lionel Messi okuplja članove legendarne generacije Barcelone u Interu iz Miamija, a uz Jordija Albu i Sergia Busquetsa, mogao bi mu se pridružiti i Luis Suarez.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Trenutno Luis Suarez igra za brazilski klub Gremio, no taj klub ga želi zadržati pod svaku cijenu. To i nije iznenađujuće jer je pred Gremiom ključni dio sezone te ne žele nastupiti bez svog najboljeg igrača.

U 30 utakmica za klub, Suarez je postigao 13 golova i upisao devet asistencija.

No, Urugvajac je odlučan u svojoj namjeri da ponovno zaigra s Messijem. Stoga je Gremiju ponudio isplatu novca kojeg bi zaradio od svog ugovora, uz dodatni bonus za prijevremeni raskid istog.

Luis Suarez je šest godina bio igrač Barcelone te je u 283 utakmice postigao 195 golova i upisao 113 asistencija.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!