NaslovnicaVijestiSuarez je ugrizao Chiellinija, ali talijanski stoper se divi njegovim nestašlucima!

Suarez je ugrizao Chiellinija, ali talijanski stoper se divi njegovim nestašlucima!

Suarez je ugrizao Chiellinija na SP 2014. u Brazilu, ali talijanski stoper otkrio je kako se i pored toga divi njegovim nestašlucima na terenu!

Ovog mjeseca objavljena je autobiografija Giorgia Chiellinija, sudeći po isječcima koji su dospjeli u medje, pregršt je zanimljivog materijala.

Između ostalog, Chiellini je pisao o čuvenom detalju sa Svjetskog prvenstva 2014. kada ga je u okršaju Italije i Urugvaja Luis Suarez ugrizao za rame.

“Istina je da se divim njegovim nestašlucima na terenu. Bez njih, Suarez bi bio samo prosečan igrač”, piše Kjelini.

“Ništa se čudno nije dešavalo na toj utakmici. Većinu vremena čuvao sam Edinsona Cavanija koji je komplikovan igrač za markiranje i igrali smo bez ikakve zadrške. Iznenada sam shvatio da me je neko ujeo za rame. Desilo se i to je to. To je strategija borbe prsa u prsa, i da budem iskren i moja”, opisao je talijanski defanzivac.

“Suarez i ja smo slični i volim da igram protiv napadača koji su kao on. Zvao sam ga nakon nekoliko dana i nije osjećao nikakvu potrebu da mi se izvini. Ali, i ja sam na terenu ku**in sin i ponosan sam na to. Malo nestašluka i pomalo zlobe, to je dio igre. Ne bih to nazvao varanjem. Moraš da budeš inteligentan kako bi nadmudrio rivala”, zaključio je Chiellini.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!