NaslovnicaVijestiLuis Suarez zna ko je krivac za gubitak naslova prvaka Španjolske

Luis Suarez zna ko je krivac za gubitak naslova prvaka Španjolske

Barcelona je pred gubitkom naslova prvaka Španjolske, i samo ih još teorija drži u igri, ali kako stvari stoje, možda ne još zadugo, jer će Real u četvrtak uveče imati priliku da osigura trofej. Suarez zna ko je krivac za neuspjeh u La Ligi, te ne traži opravdanja u spoljnim faktorima.

Suarez zna ko je krivac

Urugvajski nogometaš Luis Suarez vjeruje da je Barcelona sama kriva što im je pehar La Lige izmakao iz ruku. Barcin napadač priznaje da je osvajanje naslova prvaka Španjolske sada praktično nemoguće.

Dva kola prije kraja prvenstva Barcelona zaostaje za Real Madridom četiri boda, pa je “kraljevskom klubu“ za ovjeru naslova prvaka potrebna još jedna pobjeda.

Izabranici Quique Setiena u trenutku prekida sezone bili su lideri i praktično imali šampionski pehar u rukama. No, u tri od posljednjih sedam utakmica Blaugrana je prosula bodove, što je najveći rival znao iskoristiti.

“U ligi morate biti samokritični, sami smo dozvolili da nam pehar pobjegne. Svjesni smo da je sve zavisilo od nas i ne pronalazimo izgovor. Sada, zbog našeg ponosa i prestiža moramo pobijediti u preostale dvije utakmice, a zatim se potpuno fokusirati na jedini pehar za koji se možemo boriti, a to je Liga pevaka. Ako budemo igrali na nivou zbog kojeg smo u ovom klubu, onda se možemo nositi sa bilo kojim protivnikom. Svaki neuspjeh može biti skup, tako da moramo biti veoma oprezni i trebamo sve snage da bismo uspjeli doći do pehara Lige prvaka“, kazao je Suarez za Mundo Deportivo.

Ovom izjavom Suarez je, za razliku od predsjednika kluba Josepa Marije Bartomeua i defanzivca Gerarda Piquea, odbio pronaći bilo kakvo opravdanje za gubitak titule. Naime, Bartomeu i Pique su u posljednje vrijeme često krivca za neuspjeh Barcelone tražili u VAR-u.

Nogometaši Real Madrida u četvrtak uvečer imaju priliku da pobjedom protiv Villarreala, kolo prije kraja La Lige, osiguraju 34. naslov prvaka Španjolske.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!