NaslovnicaVijestiSuarezova karijera u Barceloni mogla bi se završiti na najgori mogući način!

Suarezova karijera u Barceloni mogla bi se završiti na najgori mogući način!

Luis Suarez bi mogao provesti cijelu sezonu na klupi ako ne uspije dogovoriti odlazak iz Barcelone. Ovaj 33-godišnjak je višak zahtjeva na Nou Campu, a rečeno mu je da pronađe novi klub.

Međutim, ESPN izvještava da Urugvajcu preostaje još godinu dana ugovora i želi da katalonski gigant plati ostatak ako ode ovog ljeta.

Barcelona je također rekla izvorima da je voljna pustiti Suareza da sjedi na tribinama dok njegov ugovor ne istekne sljedećeg ljeta.

Prelazak u Juventus mogao bi biti na kartama, jer novi menadžer Andrea Pirlo traži pojačanje u napadu.

Navodi se da su sve dogovorili, ali brojne prepreke još uvijek sprečavaju transfer.

Mnogi su pretpostavljali da se Suarezov odlazak svodio na novog menadžera Ronalda Koemana, ali Nizozemac je inzistirao da je to poziv kluba.

Suarez je treći najbolji strijelac Barcelone svih vremena i jedan je od njihovih ključnih igrača od 2014. godine kada se i pridružio.

Prošle sezone njegov se utjecaj smanjio i postigao je 16 golova u 28 nastupa u La Ligi.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!