NaslovnicaVijestiSuarezova simulacija postala internet senzacija: Bez kontakta s defanzivcem pao kao pokošen

Suarezova simulacija postala internet senzacija: Bez kontakta s defanzivcem pao kao pokošen

Poznati urugvajski nogometaš Luis Suarez postao je autor jednog od najsmješnijih simuliranja na nogometnim utakmicama. Suarez, trenutačno član brazilske momčadi Gremio, je u nedjelju tijekom utakmice protiv Internacionala, krenuo prema golu domaće ekipe i ušao u dvoboj s defanzivcem Reneom.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon toga je uslijedio pad i prevrtanje po terenu kako bi Luis Suarez dodatno uvjerio glavnog suca Paula Cesara Zanovellija. Sudac je prihvatio njegovu simulaciju i odlučio dosuditi slobodan udarac za Gremio, te je Reneu dodijelio žuti karton, iako je bilo očito da defanzivac Internacionala nije dodirnuo urugvajskog napadača.

Utakmica je završila s rezultatom 3:2 u korist domaćih, koji su postigli golove preko Ennera Valencije, Wandersona i Alana Patricka. Za gostujuću momčad su strijelci bili Joao Pedro i Luis Suarez.

Trenutačno, Gremio zauzima treće mjesto s 44 osvojena boda iz 26 odigranih utakmica, dok se Internacional nalazi na 12. poziciji sa 32 boda.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!