NaslovnicaVijestiMainz - Freiburg: Sudac dodijelio penal nakon što je svirao kraj prvog...

Mainz – Freiburg: Sudac dodijelio penal nakon što je svirao kraj prvog poluvremena

Penal je sviran nakon što su igrači već napustili teren za poluvrijeme u Mainzu u Bundesligi, gdje je domaćin pobijedio Freiburga sa 2-0 u ponedjeljak navečer.

Mainz - Freiburg

Sudac Guido Winkmann je pozvao obje ekipe natrag iz svlačionice nakon konzultacija sa sustavom video pomoćnog suca (VAR) i nagradio Mainz sa penalom, jer je netko od igrača Freiburga udario loptu rukom u kaznenom prostoru.

Vezni igrač Mainza Pablo de Blasis je postigao penal kako bi domaćine postavio u prednost sa 1-0.

Drugo poluvrijeme su odgodili navijači koji su bacali toaletni papir na teren. Nije se odnosio na odluku o penalu, već o prosvjedu protiv Bundesligaških utakmica koje se igraju u ponedjeljak navečer.

[su_bet365_app]

De Blasis je postigao drugi gol u 78 minuti susreta kako bi osigurao pobjedu Mainza nad Freiburgom i prestigao ih na tabeli samo za gol razliku i osam bodova daleko od automatskog ispadanja, dok su gosti pali na mjesto koje vodi u doigravanja za ispadanje na 16-oj poziciji.

Mainz je na početku tražio penal, ali sudac to nije svirao, nakon što se lopta odbila od ruku Freiburgovog braniča Marc-Oliver Kempfa i zatim je bila obranjena od strane Alexander Schwolowa.

Kako su igrači napuštali teren, Winkmannu je rečeno da se konsultuje sa VAR-om i prebaci na drugu stranu terena kako bi gledao ponovljeni snimak na monitoru.

Winkmann je promijenio svoju odluku i dodijelio penal za domaćine prije nego što je pozvao cijelu ekipu Freiburga i nekoliko igrača Mainza koji su napuštali teren.

Nakon odgode dulje od šest minuta De Blasis je postigao gol i Winkmann je ponovo svirao poluvrijeme, tijekom kojeg je zamijenjen nesretni Kempf.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!