NaslovnicaVijestiSudac koji nije priznao gol Ronaldu u Beogradu ne ide na Euro

Sudac koji nije priznao gol Ronaldu u Beogradu ne ide na Euro

Nizozemski sudac Mario Diks, koji na utakmici Srbije i Portugala nije priznao čist pogodak Cristianu Ronaldu, izjavio je da je izbačen iz sudačkog tima za predstojeće Europsko prvenstvo.

Ronaldu nije priznat regularan gol koji je Portugal postigao u posljednjim trenucima utakmice u Beogradu, a Diks kaže da ga je glavni sudac sa tog meča Danny Makkelie izbacio iz svog tima.

“Makkelie mi je dao do znanja da nema više povjerenja u mene i da me neće povesti sa sobom na Europsko prvenstvo. Nadao sam se da će mi pružiti veću podršku, nakon svih godina dobrog posla koji sam radio. Sve se dogodilo tako blizu turnira, ovo je veliko razočaranje za mene”, izjavio je Diks nizozemskoj televiziji Omrop Fryslân.

Cristiano Ronaldo je bio bijesan zbog nepriznatog gola, zbog prigovora je dobio i žuti karton, a u svlačionicu je krenuo pre poslednjeg sudačkog zvižduka, bacivši kapitensku traku na travu.

U spornom trenutku rezultat je bio 2:2, a neposredno nakon toga Makkelie je odsvirao kraj, pa je izvjesno da bi Portugal odnio sva tri boda da je gol bio priznat.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!